Son Konular

Limak Arcadia sahibi kim?

Modoratör

Efsanevi Üye
Puan 38
Çözümler 0

Limak Arcadia sahibi kim?

Diyarbakır'dan çıkıp Ankara'da süren delikanlı Nihat Özdemir'in hikayesi, heyecanla devam ediyor.

Limak Atlantis sahibi kim?

Limak Holding'in yönetim kurulu başkanı olan Nihat Özdemir, Türkiye'nin sayılı zenginleri arasındadır. Nihat Özdemir, 5 Nisan 1950 tarihinde aslen Bitlisli olan bir ailenin çocuğu olarak Diyarbakır'da dünyaya geldi. İlkokul, ortaokul ve lise öğrenimini burada tamamladı.

Nihat Özdemir kızı kimdir?

Nihat Özdemir kızı kimdir?
Ebru ÖzdemirNihat Özdemir / KızıEbru Özdemir Kışlalı Türk iş insanı. Limak Holding Yönetim Kurulu Başkanı. Vikipedi

Limak Holding sahibi nereli?

Nihat Özdemir (d. 5 Nisan 1950, Diyarbakır) Türk iş insanı ve spor yöneticisi.

Limak Limra Otelin sahibi kim?

Limak Holding Yönetim Kurulu Başkanı ve İstanbul Sabiha Gökçen Havaalanı'nın hissedarı olan Nihat Özdemir iki çocuk babasıdır.

Ebru Özdemir kimin kızı?

Ebru Özdemir kimin kızı?
Nihat ÖzdemirEbru Özdemir / Ebeveynleri

Nihat Özdemir'in kızı kiminle evli?

1991 yılında TED Ankara Kolejinden ve 1995 yılında da Boğaziçi Üniversitesi Mühendislik Fakültesi İnşaat Mühendisliği Bölümünden mezun oldu. Fordham Üniversitesinde işletme alanında master yaptı. 2008 yılında Murat Kışlalı ile evlendi.

Ebru Özdemir iş insanı kimdir?

Limak Şirketler Grubu Yönetim Kurulu Başkanı Ebru Özdemir, 1991 yılında TED Ankara Koleji'nden 1995 yılında Boğaziçi Üniversitesi İnşaat Mühendisliği Bölümü'nden mezun oldu. 1997 yılında ise Fordham Üniversitesi'nde Uluslararası Finans ve İş Yönetimi üzerine İşletme yüksek lisansını (MBA) tamamladı.

Ebru Özdemir eşi kimdir?

Ebru Özdemir eşi kimdir?
2008 yılında Murat Kışlalı ile evlendi.

Ebru Özdemir babası kimdir?

Nihat ÖzdemirEbru Özdemir / Babası

Ebru Özdemir kimdir?

26 Nisan 1974 tarihinde Nihat Özdemir ve Gülseren İyidil çiftinin çocuğu olarak Ankara'da doğdu. 1991 yılında TED Ankara Kolejinden ve 1995 yılında da Boğaziçi Üniversitesi Mühendislik Fakültesi İnşaat Mühendisliği Bölümünden mezun oldu. Fordham Üniversitesinde işletme alanında master yaptı.

Limak Holding Genel Müdürü kim?

Limak Holding Genel Müdürü kim?
Mustafa Baştürk – Genel mudur – limak | LinkedIn.

Ebru Özdemir kiminle evli?

Nihat ÖZDEMİR'in kızı kim?

Limak Holding CEO kim?

Limak Holding CEO kim?
Limak Çimento Grup CEOsu Gültekin AKSÜYEK.

Limak Arcadia'nın sahibi konusunda detay vermek isterim. Limak Arcadia, Limak Holding'in bir otel işletmesidir. Limak Holding'in yönetim kurulu başkanı olan Nihat Özdemir, Türkiye'nin sayılı zenginleri arasında yer almakta ve Limak Holding'in büyük bir bölümünü kontrol etmektedir. Ayrıca Nihat Özdemir, Limak Atlantis gibi diğer otellere de sahiptir. Limak Holding, birçok farklı sektörde faaliyet gösteren büyük bir Türk şirketidir ve otel işletmeciliği de bu faaliyetler arasında yer almaktadır.

Ebru Özdemir ise Nihat Özdemir'in kızıdır. Kendisi de iş dünyasında aktif bir rol oynamaktadır ve Limak Şirketler Grubu Yönetim Kurulu Başkanı olarak görev yapmaktadır. Ebru Özdemir'in eşi ise 2008 yılında Murat Kışlalı ile evlenmiştir. Bu bilgiler, Limak Holding ve Özdemir ailesi hakkında genel bir fikir vermektedir. Ayrıca Limak Holding'in genel müdürü ise Mustafa Baştürk, CEO'su ise Gültekin Aksüyek'tir. Bu isimler, şirketin günlük işlerini yürütmekten sorumlu yöneticilerdir.

17 mart tatil mi?

Ilk seans NMSM kac saat surer?

1. Konular

1. 1.284.223
  2. Mesajlar

1. 1.670.340
  3. Kullanıcılar

1. 33.204
  4. Son üye

Geri
Üst Alt