Son Konular

Levent Ozil kimdir?

Editör

Efsanevi Üye
Puan 38
Çözümler 0

Levent Özil kimdir?

1974 Tosya/Kastamonu doğumlu olan Levent ÖZİL ilkokul ve ortaokulu Tosya'da, liseyi Bolu Anadolu Otelcilik ve Turizm Meslek Lisesinde tamamladı. Yükseköğrenimini Gazi Üniversitesi Ticaret ve Turizm Eğitim Fakültesinde, Yüksek Lisansını Gazi Üniversitesi Sosyal Bilimler Enstitüsü Rekreasyon Yönetimi alanında yaptı.

Cevdet Vural MEB kimdir?

Mesleğe öğretmen olarak başlayan Cevdet VURAL; okul müdürlüğü, Bakanlık Şube Müdürlüğü görevlerinin ardından 21.07.2014 tarihinde Personel Genel Müdürlüğü Eğitim Daire Başkanlığı görevine atanmıştır. 24 Eylül 2018 – 6 Mayıs 2019 tarihleri arasında Ortaöğretim Genel Müdürü olarak görev yapmıştır.

Yunus Derekaya kimdir?

Yunus Derekaya kimdir?
1969 yılında Rize Çamlıhemşin'de doğdu. İlkokul, ortaokul ve lise öğrenimini Rize'de tamamladı. 1991 yılında Atatürk Üniversitesi Fen Edebiyat Fakültesi Matematik Bölümünden mezun oldu. 1993 'te Diyarbakır Ergani Lisesine stajyer matematik öğretmeni olarak atandı.

MEB yeni genel müdür?

MEB yeni genel müdür?
Nazan ŞENER, Lisans eğitimini Gazi Üniversitesi, Mesleki Eğitim Fakültesi Uygulamalı Resim Öğretmenliği; yüksek lisans eğitimini ise Ahmet Yesevi Üniversitesi –Ekonomi Fakültesi Eğitim Yönetimi ve Denetimi programında tamamladı.

MEB Destek Hizmetleri Daire Başkanı kim?

Personel & İletişim
Daire Başkanı | : | Harun KARCI
Sekreter | : | Nermin KARLi
Telefon | : | 413 19 21
Adres | : | Atatürk Bulvarı No:98 Kat:8 A Blok Bakanlıklar/ANKARA
Faks | : | 425 58 86

Istanbul il Milli Eğitim Müdürü Levent Yazıcı Kimdir?

1988'de Erzurum Atatürk Üniversitesi Kazım Karabekir Eğitim Fakültesi Sınıf Öğretmenliği alanından mezun oldu. Öğretmenliğe devam ettiği 2000 yılında Malatya İnönü Üniversitesi'nde Eğitim Bilimleri Bölümü Eğitim Yönetimi, Teftişi ve Planlama alanında ikinci lisans eğitimini tamamladı.

Kocaeli il milli eğitim müdürü kim?

Kocaeli il milli eğitim müdürü kim?
İl Millî Eğitim Müdürü Fehmi Rasim Çelik'in, Milli Eğitim Bakanlığı Personel Genel Müdürü olarak atanması sonrası Kocaeli Millî Eğitim Müdürü olarak atanan Ömer Akmanşen görevine başladı.

Ilköğretim genel müdürü kim?

Ilköğretim genel müdürü kim?
MEB Temel Eğitim Genel Müdürü Funda Kocabıyık'ın MEB Avrupa Birliği ve Dış İlişkiler Genel Müdürlüğü'ne atanmasıyla birlikte boşalan Milli Eğitim Bakanlığı Temel Eğitim Genel Müdürlüğü'ne eski TTK üyesi, Samsun Ondokuz Mayıs Üniversitesi Eğitim Fakültesi hocalarından Yard. Doç. Dr. Cem Gençoğlu atandı.

Milli Eğitim Bakanlığı Daire Başkanı kimdir?

AHMET SARI – Daire Başkanı – Millî Eğitim Bakanlığı | LinkedIn.

MEB Destek Hizmetleri Genel müdür?

Salih AYHAN – Genel Müdür.

MEB Ertuğrul Karalar kimdir?

MEB Ertuğrul Karalar kimdir?
17.08.1967 tarihinde Zonguldak´ta doğdu. İktisat mezunu olup, Yüksek Lisansını Siyaset Bilimi ve Kamu Yönetimi alanında yapmıştır. Memuriyete 31.12.1993 tarihinde Zonguldak Karaelmas Üniversitesi, İdari ve Mali İşler Daire Başkanlığında başlamıştır.

IBB Destek Hizmetleri Daire Başkanı kim oldu?

IBB Destek Hizmetleri Daire Başkanı kim oldu?
İstanbul Büyükşehir Belediyesi (İBB) Destek Hizmetleri Daire Başkanlığı görevine Mansur Güneş'in yerine Dr. Barış Yıldız getirildi.

Levent Yazici nereye atandi?

İstanbul'da Eğitim Müfettişleri Başkanlığı görevini yürütürken 2012 yılında Tokat'a İl Milli Eğitim Müdürü olarak atandı. 2012-2018 yılları arasında Tokat İl Milli Eğitim Müdürlüğü görevini yaptı. 27 Ağustos 2018'de İstanbul Milli Eğitim Müdürü olarak atandı.

Levent Özil, 1974 yılında Tosya/Kastamonu'da doğmuştur. İlkokul ve ortaokulu Tosya'da okuduktan sonra lise eğitimini Bolu Anadolu Otelcilik ve Turizm Meslek Lisesi'nde tamamlamıştır. Yüksek öğrenimini Gazi Üniversitesi Ticaret ve Turizm Eğitim Fakültesinde gerçekleştirmiş ve yüksek lisansını da Gazi Üniversitesi Sosyal Bilimler Enstitüsü Rekreasyon Yönetimi alanında yapmıştır.

Cevdet Vural, mesleğe öğretmen olarak başlamış ve daha sonra okul müdürlüğü ve Bakanlık Şube Müdürlüğü gibi görevlerde bulunmuştur. 21 Temmuz 2014 tarihinde Personel Genel Müdürlüğü Eğitim Daire Başkanlığı görevine atanmıştır. Ayrıca 24 Eylül 2018 - 6 Mayıs 2019 tarihleri arasında Ortaöğretim Genel Müdürü olarak görev yapmıştır.

Yunus Derekaya, 1969 yılında Rize Çamlıhemşin'de doğmuş ve eğitimini Rize'de tamamlamıştır. 1991 yılında Atatürk Üniversitesi Fen Edebiyat Fakültesi Matematik Bölümünden mezun olduktan sonra öğretmenlik hayatına başlamıştır.

Nazan Şener, lisans eğitimini Gazi Üniversitesi Mesleki Eğitim Fakültesi Uygulamalı Resim Öğretmenliği bölümünde tamamlamış ve yüksek lisans eğitimini Ahmet Yesevi Üniversitesi Ekonomi Fakültesi Eğitim Yönetimi ve Denetimi programında yapmıştır.

Levent Yazıcı, 1988 yılında Erzurum Atatürk Üniversitesi Kazım Karabekir Eğitim Fakültesi Sınıf Öğretmenliği bölümünden mezun olmuş ve eğitimine devam ederek Malatya İnönü Üniversitesi'nde Eğitim Bilimleri Bölümünde ikinci lisans eğitimini tamamlamıştır.

Fehmi Rasim Çelik'in Milli Eğitim Bakanlığı Personel Genel Müdürü olarak atanmasıyla Kocaeli Millî Eğitim Müdürü olarak atanan Ömer Akmanşen görevine başlamıştır.

MEB Temel Eğitim Genel Müdürlüğü'ne Funda Kocabıyık'ın yerine atanan isim eski TTK üyesi, Samsun Ondokuz Mayıs Üniversitesi Eğitim Fakültesi hocalarından Yard. Doç. Dr. Cem Gençoğlu olmuştur.

Ertuğrul Karalar, 17 Ağustos 1967 tarihinde Zonguldak'ta doğmuş ve iktisat alanında yüksek lisans yapmıştır. Memuriyete 31 Aralık 1993 tarihinde Zonguldak Karaelmas Üniversitesi İdari ve Mali İşler Daire Başkanlığı'nda adım atmıştır.

İstanbul Büyükşehir Belediyesi (İBB) Destek Hizmetleri Daire Başkanlığı görevine Mansur Güneş'in yerine Dr. Barış Yıldız atanmıştır.

Levent Yazıcı, İstanbul'da Eğitim Müfettişleri Başkanlığı görevini sürdürürken, 2012 yılında Tokat'a İl Milli Eğitim Müdürü olarak atanmıştır. 2012-2018 yılları arasında Tokat İl Milli Eğitim Müdürlüğü görevini yürütmüş ve 27 Ağustos 2018 tarihinde İstanbul Milli Eğitim Müdürü olarak atanmıştır.

15 yasinda vucut yapilir mi?

Emekli olup tekrar goreve donebilir mi?

1. Konular

1. 1.284.247
  2. Mesajlar

1. 1.670.693
  3. Kullanıcılar

1. 33.204
  4. Son üye

Geri
Üst Alt