haberci
Efsanevi Üye
Leonardo Da Vinci Ozlu Sozleri,
Cizdiğim her resim kendi yaşamıma sorduğum bir soruydu
Deneme kesinliğin anasıdır, bilgi kesinliktir
Bir gun icinde zengin olmak isteyen bir yıl icinde asılmış olacaktır
Kendinden şuphe etmeyen sanatcı, bir yere varamaz
Sevgili seven tarafından algılandığı şekliyle cizilir
Kucuk bir hakikat, buyuk bir yalandan iyidir
Gercek, zamanın tek kızıdır
İyi insanlar icin oğrenme arzusu doğaldır
Ureme faaliyeti ve bununla bağlantılı olan her şey o kadar iğrenctir ki insanlar hoş yuzler ve duygusal eğilimler de olmasa kısa surede yok olacaktır
Resim bir akıl işidir
Aşk bilgiden doğar Ne kadar derin bilirsek o kadar severiz
Gencliğimden bu yana et yenilmesine karşıyım Birgun insanların hayvanları oldurmeyi tıpkı insan oldurmek gibi cinayet kabul edeceğine inanıyorum
İyi gecirilmiş bir gunun, mutlu bir uyku getirmesi gibi; iyi yaşanmış bir hayat da mutlu bir olum getirir
Uygulamaya elvermeyen teori anlamsız, teoriye dayanmayan uygulama ise kısırdır
İnsanın istemeden yemek yemesi nasıl sağlığa zararlıysa, hoşlanılmadan yapılan bir oğrenme de belleği mahveder ve bellek algıladığı hicbirşeyi akılda tutmaz
Gecenin sessizliği icinde duşuncenizde, gunduz gorduğunuz nesnelerin konturlarını cizersiniz Zeka ile elin birlikte calışmadığı yerde ne sanat, ne de sanatcı vardır
Calışmalarım olması gereken kaliteye erişmediği icin Tanrıyı ve insanlığı gucendirdim
Ne yapacağını iyi biliyorsan, gidip de onu yapmanın ne anlamı var? Başka bir şey yap daha iyi
Hayata değer vermeyen onu hak etmemiştir
Cizdiğim her resim kendi yaşamıma sorduğum bir soruydu
Deneme kesinliğin anasıdır, bilgi kesinliktir
Bir gun icinde zengin olmak isteyen bir yıl icinde asılmış olacaktır
Kendinden şuphe etmeyen sanatcı, bir yere varamaz
Sevgili seven tarafından algılandığı şekliyle cizilir
Kucuk bir hakikat, buyuk bir yalandan iyidir
Gercek, zamanın tek kızıdır
İyi insanlar icin oğrenme arzusu doğaldır
Ureme faaliyeti ve bununla bağlantılı olan her şey o kadar iğrenctir ki insanlar hoş yuzler ve duygusal eğilimler de olmasa kısa surede yok olacaktır
Resim bir akıl işidir
Aşk bilgiden doğar Ne kadar derin bilirsek o kadar severiz
Gencliğimden bu yana et yenilmesine karşıyım Birgun insanların hayvanları oldurmeyi tıpkı insan oldurmek gibi cinayet kabul edeceğine inanıyorum
İyi gecirilmiş bir gunun, mutlu bir uyku getirmesi gibi; iyi yaşanmış bir hayat da mutlu bir olum getirir
Uygulamaya elvermeyen teori anlamsız, teoriye dayanmayan uygulama ise kısırdır
İnsanın istemeden yemek yemesi nasıl sağlığa zararlıysa, hoşlanılmadan yapılan bir oğrenme de belleği mahveder ve bellek algıladığı hicbirşeyi akılda tutmaz
Gecenin sessizliği icinde duşuncenizde, gunduz gorduğunuz nesnelerin konturlarını cizersiniz Zeka ile elin birlikte calışmadığı yerde ne sanat, ne de sanatcı vardır
Calışmalarım olması gereken kaliteye erişmediği icin Tanrıyı ve insanlığı gucendirdim
Ne yapacağını iyi biliyorsan, gidip de onu yapmanın ne anlamı var? Başka bir şey yap daha iyi
Hayata değer vermeyen onu hak etmemiştir