Modoratör
Efsanevi Üye
Lenovo laptop nerede?
Lenovo markası dizüstü bilgisayar, el bilgisayarı, masaüstü bilgisayar, sunucu ve bilgisayar donanım ve aksesuarlarının üretim ve satışını gerçekleştiren bir markadır. Lenovo Nerede Üretiliyor? Lenovo'nun ana merkezi, Çin Halk Cumhuriyeti Pekin'de bulunmakta ve üretim gerçekleştirmektedir.
Lenovo şirketi nerede?
Lenovo, 1988 yılında Legend şirketi bünyesine dahil olmuştur. Lenovo'nun ana merkezi şu an için Pekin'de yer almaktadır. Diğer yönetim ana iş merkezleri ABD (Morrisville, Kuzey Karolina) ve Singapur'dadır. Ayrıca Şanghay, Shenzhen, Xiamen, Chengdu ve Yamato'da araştırma merkezleri bulunmaktadır.
Lenovo hangi model olduğunu nasıl anlarız?
Yöntem 1 – (Tüm Ülkeler) Lenovo Destek sitesine gidin ( lenovo .com) . Ürünü Algıla veya Bilgisayar Desteğini Görüntüle öğesine tıklayın. Ürünü Algıla, ürün türünü bulmalıdır.
Lenovo Türkiye distribütörü kim?
Lenovo Türkiye distribütörü kim?
Bu anlaşmaya göre, Koyuncu Elektronik A.Ş. Lenovo'nun Türkiye operasyonundaki tüm PC ve Tablet ürünlerinin distribütörü olmuştur.
Lenovo modeli nerede yazar?
Lenovo modeli nerede yazar?
IdeaCentre ve Lenovo masaüstü bilgisayarlar/ hepsi bir arada bilgisayarlar. Ürün adı, makinenin arka kasasındaki etikette yazılıdır. Not: Resimdeki model tipi sadece bir örnektir. Seri numarası, makinenin arka kasasındaki etikette yazılıdır.
Bilgisayarımın hangi model olduğunu nasıl anlarım?
Bilgisayarın modeli, bilgisayarın ana gövdesinin arkasındaki veya yanındaki etiketten kontrol edilebilir.
- Yöntem: Win + R tuşlarına basın, dxdiag yazın ve Enter tuşuna basın.
- 3. Yöntem: Win + R tuşlarına basın, cmd yazın ve Enter tuşuna basın.
Lenovo müşteri hizmetleri nasıl?
Think markalı ürünler (ThinkPad, ThinkPad Tablet, ThinkCentre, ThinkStation, Thinkbook) 0850 755 56 86.
Lenovo Vantage ne işe yarar?
Lenovo Vantage (Lenovo Yardımcı'nın yerine gelmektedir) , cihazınızı çalışır halde tutan ve PC'niz ile çok daha fazlasını yapmanıza yardımcı olan bir uygulamadır. Temel Özellikler: Özel ayarlar ile Lenovo PC'nizi kişiselleştirin: Güç: Dizüstü bilgisayarınızın batarya ömrünü yönetmenize ve uzatmanıza yardımcı olur.