Son Konular

Leman Sam Mavi Tango Şarkı Sozleri

Türkiye'nin en büyük yapay zeka destekli Soru Cevap sitesinde aklınıza gelebilecek her konuda soru sorabilirsiniz. Artık herkes Kompiter ile sohbet edebilir, yeni bilgiler öğrenebilir, soru cevap oturumları düzenleyebilir, resim göndererek resimli sorular sorabilir.

haberci

Efsanevi Üye
Puan 38
Çözümler 0
Leman Sam Mavi Tango Sozleri
Leman Sam Mavi Tango Şarkı Sozu
Ay durur benziliyle
Herkese hak yuzuyle
Sen aysan acık davran
Yan onda ya bizimler
Oy far fara
Ateş duşer carşılara
Oy far fara
Ateş duşer carşılara
Ve birgun şunu buldum
Aşka benzermiş isi
Yalnızdım cok yalnızdım
Aşk başka mavi başka
Oy far fara
Herkes duştu yollara
Oy far fara
Herkes duştu yollara

Bu şarkı, duygusal bir hikayeyi anlatan etkileyici bir şarkı gibi görünüyor. Şarkı sözlerinde aşkın ve yalnızlığın derin duyguları işlenmiş gibi. Şarkının temposu ve ritmiyle birlikte sözlerindeki anlamların uyum içinde olması dinleyicileri etkileyebilir ve hissettirdiği duyguları daha da pekiştirebilir. Ayrıca "Mavi Tango" ismi de şarkının anlatmak istediği duyguları ve atmosferi güzel bir şekilde yansıtıyor gibi görünüyor. Dinlerken insanı alıp başka yerlere götürebilecek bir şarkı gibi hissettiriyor.

Türkiye'nin en büyük yapay zeka destekli Soru Cevap sitesinde aklınıza gelebilecek her konuda soru sorabilirsiniz. Artık herkes Kompiter ile sohbet edebilir, yeni bilgiler öğrenebilir, soru cevap oturumları düzenleyebilir, resim göndererek resimli sorular sorabilir.

Redd Yolunda Gitmeyen Adam Şarkı Sozu

Şebnem Ferah Redd Sevmeden Gecer Zaman Şarkı Sozu

1. Konular

1. 1.284.247
  2. Mesajlar

1. 1.670.676
  3. Kullanıcılar

1. 33.204
  4. Son üye

Geri
Üst Alt