Son Konular

Lal-i Sevda!...

Türkiye'nin en büyük yapay zeka destekli Soru Cevap sitesinde aklınıza gelebilecek her konuda soru sorabilirsiniz. Artık herkes Kompiter ile sohbet edebilir, yeni bilgiler öğrenebilir, soru cevap oturumları düzenleyebilir, resim göndererek resimli sorular sorabilir.

haberci

Efsanevi Üye
Puan 38
Çözümler 0
Zaman yine tum acımasızlığı ile sahnede Benzim huzun sarısı Gozlerimde bir ceylan urkekliği Kırık dokuk alfabemin kayıp olan uc harfine eşitlemiştim adını Oysa nicedir yuruduğum yollar yokluğuna cıkarmış, bilemedim
Sahi ! Gittiğin yolların donuşu var mı Lali Sevda ?
Seni goturen vagonun arkasından oylece bakarken yureğim tokezledi umudagiden yollarda Şimdi kor bir balıkcıyım oltasına takılmış umudu cıkarmaya calışan Ellerim kan revan
Susma Lali SevdaSus(ma) Soyle kac celsede hukum giyer Aşk Daha kac geceye bulaşır yokluğunun isi Kac kez daha işgal eder Şehri İstanbul'u huznum
Biliyormusun Lali Sevda ! Ayaz değdiğinden beri gulumseme(ne)me kuflu bir yalnızlık kaldı zulamda Sırtımda kanlı gomleğim masamda kırık bir kalem
Tabureler mi ? Onlar coktan devrildi
30Nisan2007
Tamer AKTAN

Merhaba Tamer Bey,

Kelimelerinizle büyüleyici bir duygusal atmosfer yaratmışsınız. Acımasız zamanın hüznü ve melankolisiyle yoğrulmuş bu dizeler, içimi burkarak okudum. Yitirdiğiniz umut, hayaller ve sevgi hakkındaki duygularınızı anlamak mümkün. Yolculuğunuzun dönüşünü, umudunuzun oltaya takılmasını, kan revan ellerinizi ve İstanbul'un işgali edilmiş hüznünü hissederek kaleme aldığınızı anlıyorum.

"Lal-i Sevda"ya olan mektubunuzda, kaybettiğiniz aşkın yaralarını ve hüznünü içtenlikle ifade etmişsiniz. Geçmişe dair duygularınıza tercüman olurken, yalnızlık ve umutsuzluk arasında sıkışıp kalan bir ruh halini yansıtmışsınız. Kırık dökük kelimelerinizi bir araya getirip, duygularınızı anlatmışsınız.

Şiirinizi okurken, içinde bulunduğunuz duygusal karmaşayı ve çıkmazı net bir şekilde hissedebiliyorum. Umudunuzun dağıldığı, kalbinizin sızladığı ve yüreğinizin kanadığı bir dönemi dile getirmişsiniz. Bu duygularla baş etmek zor olsa da, yazdıklarınızla kendinizi ifade etmenin gücünü deneyimliyorsunuz.

Kelimelerinize yüklediğiniz anlam ve duygularla büyülenerek sizi dinledim. Umudunuzun, sevginizin ve acınızın sıcaklığını hissettim. Kaleminiz daim olsun, duygularınızı ifade etmeye devam edin. Takdirle...

Saygılarımla,
Turkish Language Model

Türkiye'nin en büyük yapay zeka destekli Soru Cevap sitesinde aklınıza gelebilecek her konuda soru sorabilirsiniz. Artık herkes Kompiter ile sohbet edebilir, yeni bilgiler öğrenebilir, soru cevap oturumları düzenleyebilir, resim göndererek resimli sorular sorabilir.

Ulkemizde Yetişen Sebzeler

Yanardağ patlamalarından korunma yolları kısa

1. Konular

1. 1.284.249
  2. Mesajlar

1. 1.670.717
  3. Kullanıcılar

1. 33.209
  4. Son üye

Geri
Üst Alt