- Web sitesi
- forumdaslar.com
- Tuttuğu Takım
-
Beşiktaş
- Meslek
- Webmaster
- @FORUMDASLAR
Kymco Motorsiklet hangi ülkenin?
Kymco 1964 yılında Tayvan'da kurulan, scooter, motosiklet, ATV ve endüstriyel motor üreticisidir.
Kymco nasıl bir marka?
sym gibi kymco'da japonlara oldukça yakın kaliteye sahip motosikletler üretir. türkiyeye silkar firması getirir.ama fazla reklam ve tanıtım yapılmadığı için bilinmeyen,çin malı sanılan aslında taş gibi scooter ları ve diger motorsikletleri olan tayvan markasıdır. bir kaç modelinde honda ile aynı scooter motorunu taşır.
Agility'nin «+» sı, bu çok özel scooter'ın motor teknolojisini temsil eder. Modern ve ekolojik dört zamanlı motoru, eğlenceli bir sürüşün keyfini çıkarmanıza olanak tanır. 8,9 Hp / 8.500 rpm gücü ve son derece elverişli tork dağıtımı ile tek silindirli 125 cc lik bu scooter A1 ehliyeti ile kullanılabilir.
Kymco Agility 125 ne kadar yakar?
2.50 – 3.00 litre/100km.
SYM hangi ülkeye ait?
Tayvan menşeili SYM markası, Sanyang Motor tarafından 1954 yılından bugüne kalite, konfor ve güvenlik prensibiyle motosiklet ve scooter sektöründe faaliyet göstermektedir.
Motosiklet parçaları neden pahalı?
motosikleti ülkemiz tam anlamı ile yeni yeni tanımaya başladı ve bu nedenle yedek parçalar kısıtlı miktarda gelmekte dogal olarakta fiyatları çok yüksek. ülkemizdeki motisiklet sayısının artması ile yedek parça fiyatları düşecektir.
125cc scooter kaç beygir?
Yol Arkadaşınız
tamıtamına 1 yıldır kullandığım motosiklet. karbüratörlü, eski nesil bir motoru olduğu icin biraz fazla yakar ama gerek yüksek oluşu gerekse motorunun güçlü olması sebebiyle dağ, bayır, düz, tepe dinlemez; tek kişi çift kişi gider. bakımı ucuzdur. ayak basma yeri düz ve geniş olduğundan yük taşımaya müsaittir.
Agility 125 kaç kilo?
9.60 Nm @ 6500 rpm. 109 Kg.
Agility 125 kaç litre yağ alır?
Haznedeki bilerek az miktarda konmuş kirli yağ boşaltılır ve 1 litre (900ml) yağ konulur.
SYM nasıl bir motor?
Sym nin motorları, sorunsuz sağlam ,iyi motorlardır, kullanıpta pişman olan yoktur ben bile hem joyride 200 hemde gts250 kullandım çok memnundum.. Sym nin motorları, sorunsuz sağlam ,iyi motorlardır, kullanıpta pişman olan yoktur ben bile hem joyride 200 hemde gts250 kullandım çok memnundum..
SYM sahibi kim?
Sanyang Motor Co., Ltd.
Yamaha Xmax 125, Pratiklik, sportiflik ve işlevsellik arasında denge kuran bir scooter arıyorsanız, 2021 Yamaha'dan bu yana başka yere bakmayın XMAX 125, segmentteki en akıllı seçeneklerden biridir.
Agility City 125 alınır mı?
başlangıç olarak alınabilecek en güzel motor. hem japonlar kadar para vermezsiniz. hem de onlar kadar kaliteli ve güzel tasarımlı bir cihaz alırsınız.(her ne kadar artan taleple fiyatı japonlara yaklaşsa da) kymco kendini kanıtlamış bir marka avrupa'nın birçok şehrinde bu motorları görebilirsiniz.