Son Konular

Kurs Egitici onayi nasil yapilir?

ZeberusZeberus is verified member.

(¯´•._.• Webmaster •._.•´¯)
Yönetici
Webmaster
Puan 113
Çözümler 4

Kurs Eğitici onayı nasıl yapılır?

- Eğitici Görevlendirme Onayı Genel Müdürlüğümüzün E-Yaygın sisteminde yaptığı yeni güncelleme ile 01.09.2020 tarihinden itibaren açılan tüm kurslarda "Eğitici Onayı" ekranı gelmiştir.
- 3. Ekranın solundaki Başvurular linkine tıklayınız.
- Açılan kursunuz bu ekranda görüntülenmektedir.
- İşleme Onay Veriniz.
Usta öğretici belgesi ne kadar sürede alınır?
Usta öğreticilik belgesi kaç günde alınır? Kurslar hafta içi akşamları olmak üzere 10 gün sürmektedir. On gün sonunda kursiyerler görmüş oldukları derslerden sınava girip Usta Öğretici Belgesi almaktadır.
Usta öğretici günde kaç saat derse girer?
9. maddesinde ise, "Uzman ve usta öğreticilerin günlük çalışma süresi en fazla 8 saattir. Kurum Müdürü, Cumartesi, Pazar günleri de dahil olmak üzere, uzman ve usta öğreticilere günün 8.00-23.00 saatleri arasında görev verebilir." hükmü yer almaktadır.

Kurs Bitirme belgesi sertifika yerine geçer mi?

Kurs sonunda almış olduğunuz belgenin resmi geçerliliği olabilimesi için bu belgenin Sertifika statüsünde olması gerekmektedir. Sertifika, resmi bir geçerliliğe sahiptir ve Milli Eğitim Bakanlığı onaylıdır.
Usta öğretici görev onayı nasıl yapılır?
DİĞER HUSUSLAR. – E-Yaygın üzerinden kurs planlaması yapılmış olan Usta Öğretici, yine e-yaygın üzerinde Başvurular Alanında "Eğitici Görev Onayı" sekmesinden kursuna onay vermesi gerekmektedir.
Usta Öğreticilik Kursu kaç saat?
Ustalık Belgesi Sahipleri Mesleki Eğitim Merkezlerinde Düzenlenen 40 Saatlik Usta Öğreticilik Kurslarına Katılarak Usta Öğretici Belgesi Alabilirler. Mesleki Eğitim Merkezlerinde Usta Öğreticilik Kursu Kayıt Alımları Yıl Boyu Devam Etmektedir, Başvuru Sayısı 20 Kişiye Ulaştığı Zaman Kurs Açılmaktadır.

Halk Eğitim Usta öğretici ders saati ne kadar?

Buna göre 2021 yılının Ocak-Haziran döneminde brüt ek ders ücreti 23,21 ₺, net ek ders ücreti ise 19,55 ₺'dir. %20 vergi dilimine giren öğretmenlerin alacağı net ek ders ücreti 18,39 ₺'dir. Gece net ek ders ücretleri %15 vergi dilimi için 20,95 ₺, %20 vergi dilimi için 19,71 ₺ olmuştur.
Usta öğreticiler kaç ay çalışır?
Talep olmaması hâlinde üçüncü ve dördüncü fıkra hükümlerine göre görevlendirme yapılır. (12) Ücretli usta öğreticiler, bir mali yıl içerisinde 11 aydan fazla görevlendirilemez. (13) Unutulmaya yüz tutmuş geleneksel sanatlar öğreticiliği görevlendirmelerinde üçüncü fıkra hükümleri uygulanmaz.
Kurs Bitirme belgesi ve sertifika aynı şey mi?
Oysa bu belgeler arasında ciddi farklar bulunmaktadır. Kurs sonunda almış olduğunuz belgenin resmi geçerliliği olabilimesi için bu belgenin Sertifika statüsünde olması gerekmektedir. Sertifika, resmi bir geçerliliğe sahiptir ve Milli Eğitim Bakanlığı onaylıdır.

Sunger yumusar mi?

Statik ve dinamik scope nedir?

1. Konular

1. 1.284.249
  2. Mesajlar

1. 1.670.717
  3. Kullanıcılar

1. 33.209
  4. Son üye

Geri
Üst Alt