Modoratör
Efsanevi Üye
Kuran kursu öğreticileri kaç saat ek ders alır?
d) Yüksekokul mezunu Kur'an kursu öğreticilerine 9 saati zorunlu olmak üzere haftada 20 saate, e) Yüksekokul mezunu olmayan Kur'an kursu öğreticilerine 6 saati zorunlu olmak üzere haftada 17 saate, kadar ek ders görevi verilebilir.
Hafızlık Temel eğitim Sınıfı kaç kişi ile açılır?
Hafızlık Temel eğitim Sınıfı kaç kişi ile açılır?
(2) İhtiyaç odaklı Eğitim Programlarında öğrenci sayısının en az 35 olması halinde ikinci bir sınıf açılabilir. (3) Hafızlık eğitimi programlarında sınıf oluşturma sayısı her dönem en az 8 öğrencidir. Sınıf mevcudunun 12 öğrenciyi geçmemesi esastır.
Kuran kursu öğreticisi nasıl çalışır?
Temel görevi, öğrencileri kutsal kitabımız Kuran-ı Kerim'i öğretmek olan kuran kursu öğreticisi, öğrencilerine namaz surelerini ve dualarını en iyi şekilde ezberletir, kendisine verilen program dahilinde ibadet, din ve ahlak ile ilgili güzel öğretilerde bulunur, kurs defterini düzenler.
Kuran Kursu Öğreticisi ek ders ücreti ne kadar 2021?
Kuran Kursu Öğreticisi ek ders ücreti ne kadar 2021?
2021 yılının Ocak-Haziran döneminde maaş katsayısı 0,165786 olarak açıklanmıştır. Buna göre 2021 yılının Ocak-Haziran döneminde brüt ek ders ücreti 23,21 ₺, net ek ders ücreti ise 19,55 ₺'dir. %20 vergi dilimine giren öğretmenlerin alacağı net ek ders ücreti 18,39 ₺'dir.
2022 Kuran kursu ek ders ücreti ne kadar?
İşte 2022 yılı (kadrolu öğretmen-sözleşmeli öğretmen) ek ders güncel ücretleri; Gündüz ek ders: 32,96 TL Lira olacak. Yüksek Lisans Ek Ders 35,27 TL olacak.
Yatılı Kuran kursuna kaç yaşında gidilir?
Yatılı Kuran kursuna kaç yaşında gidilir?
Kurslara 4-22 yaş grubu arasındaki çocuk ve gençler başvuruda bulunabilecek. Buna göre, 4-9 yaş grubu öğrencilerin velileri, bölgesindeki en yakın Kur'an kursuna bizzat veya web sitesi üzerinden başvuru yapabilecek.
Imamların maaşları ne kadar?
2022 yılında geçerli olacak minimum imam, müezzin ve vaiz maaşları şöyle oldu: İmam/hatip maaşı 4.762 liradan 6 bin 214,41 liraya yükseldi. Vaiz maaşı 5.016 liradan 6 bin 545.88 liraya yükseldi.
Kuran kursu öğreticisi kaç puan?
Kuran kursu öğreticisi kaç puan?
KPSS (B) grubundan lisans mezunları için KPSSP124; ön lisans mezunları için KPSSP123; ortaöğretim mezunları için KPSSP122 puan türünden en az 50 puan almış olmak, Başvuru yapacağı unvanda görev yapmaya mani bir engeli bulunmamak.