Son Konular

Kulup calismalari ne zaman baslar?

ZeberusZeberus is verified member.

(¯´•._.• Webmaster •._.•´¯)
Yönetici
Webmaster
Puan 113
Çözümler 4

Kulüp çalişmalari ne zaman başlar?

e) 12.Sınıflar YKS grubu olduğundan kulüp çalışmalarına katılmazlar. f) Kulüp çalışmaları yaklaşık olarak okul açıldıktan 2-3 hafta sonra başlar ve okul bitiminden bir hafta önce sona erer. hakkında öğrencileri bilgilendirir. b) Okulda ve çevrede yapabilecekleri toplum hizmetlerini öğrencilere tanıtır.

Sosyal etkinlik kurulunda kimler olur?

MADDE 6 – (1) Sosyal etkinlikler kurulu, eğitim kurumu müdürünün veya görevlendireceği bir müdür yardımcısının başkanlığında, öğretmenler kurulunda danışman öğretmen olarak belirlenen öğretmenler arasından eğitim kurumu müdürünün belirlediği üç öğretmen, öğrenci kulübü temsilcilerinin kendi aralarından seçecekleri iki …
Soru 16: Uzaktan eğitim sürecinde öğretmenler öğrencilere sınıf rehberliği ve sosyal kulüp çalışması yapabilecek midir? Cevap: 15.10.2020 tarihli değişen MEB Sosyal Etkinlikler Yönetmeliğine uzaktan sosyal kulüp çalışması yapabileceklerdir. Ayrıca sınıf rehberliği de uzaktan yapılabilecektir.
Kulüp Öğretmeni ne yapar?
* Öğrencinin, seçtiği toplum hizmeti çalışmalarına katılması için önceden velisinden izin alır, * Öğrencilerin, ilköğretim kurumlarının 1 inci, 2 nci ve 3 üncü sınıflarında yılda 15 saat, 4-8 inci sınıflarında 20 saat toplum hizmeti çalışmalarına katılmalarını sağlar, e) Öğrenci kulübü için bir 'Karar Defteri' tutar.
Sosyal Etkinlik Kurulu ne yapar?
(6) Kurul, sosyal etkinliklerin verimli bir şekilde yürütülmesi için danışman öğretmenler, öğretmenler, öğrenciler, gönüllü veliler ve diğer ilgililerle iş birliği yapar. (9) Kurul, sosyal etkinlik başarı belgesi verilecek öğrencileri belirler, buna ilişkin listeyi eğitim kurumu müdürünün onayına sunar.

Sosyal Kulüp Yönetim Kurulu kimlerden oluşur?

Kulüp organlarının seçiminde hiçbir şekilde liste usulü seçim yöntemi uygulanamaz. Yönetim Kurulu, Genel Kurul tarafından seçilen 5 (beş) asil, 5 (beş) yedek üyeden ve Akademik Danışmandan oluşur. Yönetim Kurulu kendi içerisinde bir başkan seçer ve ilk toplantısında görev dağılımını yapar.

Hastaneler hangisine gore siniflandirilir?

Balon taksit tutari nedir?

1. Konular

1. 1.284.248
  2. Mesajlar

1. 1.670.715
  3. Kullanıcılar

1. 33.207
  4. Son üye

Geri
Üst Alt