Son Konular

Kucuk iboyu kim Bicakladi?

Modoratör

Efsanevi Üye
Puan 38
Çözümler 0

Kucuk iboyu kim Bicakladi?

BURSA'da Uğur M.(27) kendisinden 2 TL isteyen Cengiz Ö.'ye (21) olumsuz yanıt verince sırtından bıçaklandı. Gözaltına alınan Cengiz Ö.'nün ilk ifadesinde, "Parası olmadığını söylese yeterdi, kimse beni küfür ederek aşağılayamaz" dediği öğrenildi.

Küçük İbo vefat etti mi?

Küçük İbo vefat etti mi?
Küçük İbo: Ölmedim, yaşıyorum!

Halil ibrahim küçük kaç yaşında?

Halil ibrahim küçük kaç yaşında?
Asıl adı 'İbrahim Halil Küçük' olan Küçük İbo, 21 Mart 1984 tarihinde Şanlıurfa'da dünyaya geldi. Sakarya Üniversitesi Elektrik-Elektronik bölümünden mezun oldu.

Küçük İbo büyüdü mü?

90'ların çocuk yıldızıydı. Adı İbrahim Halil Küçük ama Türkiye onu 'Küçük İbo' olarak tanıdı. O artık büyüdü, 37 yaşında… Küçük İbo, Karadeniz turnesine çıktı.

Küçük İbo ne zaman öldü?

Küçük İbo ne zaman öldü?
Küçük İbo
Kanal | Show TV
Yayın tarihi | 1 Şubat 1997 – 29 Mayıs 2000
Durumu | Sona erdi

Küçük İbo kimdir nerelidir?

Küçük İbo kimdir nerelidir?
Gerçek adıyla Halil İbrahim Küçük, 21 Mart 1984'te Şanlıurfa'da dünyaya geldi.

Ibrahim tatlıses öldü mü ölmedi mi?

İki hafta önce damar tıkanıklığı nedeniyle ameliyat masasına yatan İbrahim Tatlıses, 'öldü' haberlerine ateş püskürdü. Sosyal medya hesabından açıklama yapan ünlü türkücü, 'Bu bir sitemdir, benim üstümden prim yapmayın' dedi.

Küçük İbo ne eğitimi aldı?

Küçük İbo ne eğitimi aldı?
Sakarya Üniversitesi Elektrik-Elektronik bölümünden mezun olan Küçük İbo sonrasında Şöhretler Kebapçısı (TV Dizisi) 2003, Dumanlı Yol (TV Dizisi) 2002, Dumanlı Yol 2001 gibi yapımlarda da rol aldı.

Küçük İbo son hali kaç yaşında?

Küçük İbo son hali kaç yaşında?
Yanık sesi ile İbrahim Tatlıses'in tahtına aday gösterilen Küçük İbo şimdilerde eski popülerliğini yakalayamasa da onu hatırlayanlar oldukça fazla. Küçük İbo, 12 yaşında çıkardığı albümle şöhret olmuştu. Şimdi 37 yaşında olan şarkıcı gerçek adıyla Halil İbrahim Küçük, sahnelere geri döndü.

Küçük Onur a ne oldu?

Küçük Onur, 90'lı yıllarda fırtına gibi esen küçük bir sanatçıydı. Güçlü sesi ile milyonların dinlediği Onur Sarıkaya'nın son hali ise görenleri şaşkına çevirdi. Şimdilerde kendi halinde, gayet mütevazı bir hayat sürüyor Onur Sarıkaya. Artık genç bir adam olsa da hala yüzündeki o çocuksu ifadesini koruyor.

Küçük İbo nasıl meşhur oldu?

Küçük İbo nasıl meşhur oldu?
İbrahim Tatlıses'in Urfa'daki konseri sırasında sahneye fırlayan Küçük İbo sonrasında İBO Show'a konuk oldu ve bir anda şöhreti parladı.

Küçük Onur şu an ne yapıyor?

Küçük Onur şu an ne yapıyor?

Küçük Onur, şu anda mütevazı bir hayat sürdürüyor. 90'lı yıllarda güçlü sesiyle milyonların beğenisini kazanan küçük bir sanatçıydı. Ancak günümüzde genç bir adam olarak hala çocuksu ifadesini koruyarak kendi halinde yaşıyor. Yüzündeki o çocuksu ifade hala devam etmekte.

Yagli tahta nasil temizlenir?

Blender yoksa corba nasil cekilir?

1. Konular

1. 1.284.248
  2. Mesajlar

1. 1.670.715
  3. Kullanıcılar

1. 33.205
  4. Son üye

Geri
Üst Alt