- Web sitesi
- forumdaslar.com
- Tuttuğu Takım
-
Beşiktaş
- Meslek
- Webmaster
- @FORUMDASLAR
Kuantum aşk nedir?
Kuantum Aşk'ı; bedeninizdeki, kalbinizdeki ve zihninizdeki enerjiyi bilinçli olarak ilişkiniz için kullanmaya başladığınız zaman elde ettiğiniz aşk, şeklinde tanımlayan Berman, kuantum fiziğini aşk hayatına adapte etmeyi sağlayacak yöntemlerle ilişkisi olan ya da olmayan herkesin hayallerini kurduğu o sonsuz, derin ve …
Kuantum Aşk uyumlaması nedir?
Burada nakledilen yetenek belli bir enerji frekansı ile çalışmak yeteneğidir. Uyumlanmak yani bir konuda yetenek kazanmak için, üstat özel bir ritüel uygular ve daha sonra siz de bu enerji ile çalışabilirsiniz. Örneğin kuantum aşk uyumlaması aldıysanız artık bu enerji ile çalışma yeteneğine sahip olursunuz.
Kuantum Öğrenme Nasıl Uygulanır?
Kuantum öğrenmenin temeli 1980'li yıllarda Dr….Kuantum Hafıza Teknikleri:
- Bütüncül ol,
- Hatalar başarıya götürür,
- Güzel amaçla konuş,
- Hedefine odaklan,
- Kendini idealine ada,
- İşini sahiplen,
- Esnek ol,
- Dengeli ol şeklindedir.
Kuantum aşk uyumlaması nasıl yapılır?
Uyumlamaları için ön koşul yoktur, isteyen herkes katılabilir. Kendiniz için en doğru insanı bulmak yada mevcut ilişkinizi canlandırmak, güzelleştirmek için bu uyumlamayı alabilirsiniz. Ayrıca başka insanların duygusal yaşamları ile ilgili de kuantum aşk enerji programlamaları yapabilirsiniz.
Tutkulu aşk güçlendirmesi ne demek?
Tutkulu aşk güçlendirmesi aşk kapılarını açar, bununla birlikte tutkuyu da beraberinde getirir. Bu sisteme aşka tutkuyla bağlı olanlar ve aşksız yapamayanlar uyumlanmak istemekte. Uyumlandığınızda tutkulu açkı çekme frekansınız artar. İlginç bir uyumlamadır.
Kuantum öğrenme ne demek?
Kuantum öğrenme, hızlanmış öğrenci başarısıyla sonuçlanan, aşırı tutkulu öğretmenler, işine odaklanmış sınıflar ve anlamlı içerik yaratan bütünleşmiş öğretme ve öğrenme modelidir.
Kuantum aşk uyumlaması nedir?
Kuantum öğrenme Modeli kimin?
Kuantum öğrenmenin temeli 1980'li yıllarda Dr. Georgi Lazanov tarafından ortaya atılan hızlandırılmış öğrenme tekniklerine ve beyin uyumlu öğrenme tekniklerinin kullanımına dayanır.