Editör
Efsanevi Üye
KSTU hangi üniversite?
Kıbrıs Sağlık ve Toplum Bilimleri Üniversitesi (KSTU) …
Kıbrıs Sağlık ve Toplum Bilimleri Üniversitesi denklik var mı?
Kıbrıs Sağlık ve Toplum Bilimleri Üniversitesi denklik var mı?
Diplomalarımız YÖK ve YÖDAK'tan onaylıdır ve denkliği vardır.
Kıbrıs Sağlık ve Toplum Bilimleri Üniversitesi hangi bölümler var?
Sağlık Yüksekokulu
- Beslenme ve Diyetetik.
- Çocuk Gelişimi (Lisans)
- Ebelik.
- Fizyoterapi ve Rehabilitasyon.
- Hemşirelik.
- Sağlık Yönetimi.
Kıbrıs Sağlık ve Toplum Bilimleri Üniversitesi Özel mi?
Kıbrıs Sağlık ve Toplum Bilimleri Üniversitesi Özel mi?
Kıbrıs Sağlık ve Toplum Bilimleri Üniversitesi, 2016 yılında Kuzey Kıbrıs Türk Cumhuriyeti'nin bir şehri olan Güzelyurt'ta kurulan bir üniversitedir….
Kıbrıs Sağlık ve Toplum Bilimleri Üniversitesi
Slogan | Kıbrıs'ta Eğitim Sağlıkla Başlıyor
Kuruluş | 2016
Tür | Özel
Eğitim dil(ler)i | İngilizce ve Türkçe
KSTU kimin?
Kıbrıs Sağlık ve Toplum Bilimleri Üniversitesi, kalite politikası çerçevesinde şekillenmiş eğitim öğretim gücü, kurumsal vizyon ve misyona inanarak çalışan kadrosu ve "iyi tercih, sağlıklı gelecek" diyen öğrencileri ile birlikte uluslararası başarılara koşan dinamik bir üniversitedir.
Girne Üniversitesi Vakıf mi?
Girne Üniversitesi Vakıf mi?
Girne Üniversitesi, 2013 yılında KKTC Milli Eğitim Bakanlığı'nın 17/1986 sayılı Milli Eğitim Yasası'na bağlı olarak Bakanlar Kurulu onayı ile Girne'de kurulmuştur….
Girne Üniversitesi
Tür | Vakıf
Eğitim dil(ler)i | İngilizce ve Türkçe
Konum | Girne, Kuzey Kıbrıs Türk Cumhuriyeti
Okul renkleri | Turkuaz-beyaz
Ece Uysal Kimdir?
Ece Uysal, Feyziye Mektepleri Vakfı Erenköy Işık Lisesi'nden mezun olduktan sonra lisans eğitimini %100 ÖSYM burslu İstanbul Bilgi Üniversitesi Psikoloji Bölümü ve Sosyoloji bölümünde (çift anadal programı kapsamında) "Onur" derecesi ile tamamladı.
Kıbrıs Sağlık ve Toplum Bilimleri Üniversitesi ne zaman açılacak?
Kıbrıs Sağlık ve Toplum Bilimleri Üniversitesi ne zaman açılacak?
Değerli Öğrencilerimiz, Üniversitemiz 2020 – 2021 Akademik Yılı Güz Dönemi dersleri 12 Ekim 2020 tarihinde başlayacaktır.
Kıbrıs Sağlık ve Toplum Bilimleri Üniversitesi hangi mahallede?
Kıbrıs Sağlık ve Toplum Bilimleri Üniversitesi (KSTU) 2016 yılında KKTC'nin Güzelyurt bölgesinde kurulmuştur.
Girne Üniversitesi Özel mi devlet mi?
Girne Üniversitesi Özel mi devlet mi?
Girne Üniversitesi, 2013 yılında KKTC Milli Eğitim Bakanlığı'nın 17/1986 sayılı Milli Eğitim Yasası'na bağlı olarak Bakanlar Kurulu onayı ile Girne'de kurulmuştur. Yakın Doğu Üniversitesi'nin kardeş kuruluşudur.
Girne Üniversitesi paralı mı?
Tıp Fakültesi yıllık eğitim ücreti 83,000 TL'dir. Diş Hekimliği Fakültesi yıllık eğitim ücreti 71,500 TL'dir. Hemşirelik Programı ve Meslek Yüksekokulu Programları yıllık eğitim ücreti 35,400 TL'dir.
Mütevelli Heyeti ne demek?
Mütevelli Heyeti ne demek?
MADDE 3- Mütevelli Heyeti, Vakfın en yüksek karar organı olup, yapılan olağan veya olağanüstü toplantılarda vakıf hükmü şahsiyetini ilgilendiren önemli kararlar alır. Mütevelli heyet üyelerinin yapılan davete icabet etmesi esastır.