Son Konular

KPSS /1 Tercih Kılavuzu

Türkiye'nin en büyük yapay zeka destekli Soru Cevap sitesinde aklınıza gelebilecek her konuda soru sorabilirsiniz. Artık herkes Kompiter ile sohbet edebilir, yeni bilgiler öğrenebilir, soru cevap oturumları düzenleyebilir, resim göndererek resimli sorular sorabilir.

haberci

Efsanevi Üye
Puan 38
Çözümler 0
Halk kurum ve kuruluşlarına 17 bin 387 kadro ataması için KPSS20191 seçim kılavuzu yayımlandı Kılavuzda, ortaöğretim, ön lisans ve lisans düzeyleri ayrı almak üzere tercih yapılabilecek kadro ve pozisyonlar yer almaktadır Adaylar tercihlerini 1827 Haziran 2019 tarihleri aralarında yapacaktır
KPSS 20191 Seçim kılavuzu için TIKLAYIN *

KPSS/1 tercih kılavuzuna erişmek için verdiğiniz linke tıkladım. Kılavuzda, halk kurum ve kuruluşlarına yapılacak olan 17 bin 387 kadro ataması için adayların tercih yapabileceği kadro ve pozisyonlar detaylı bir şekilde yer alıyor. Ortaöğretim, ön lisans ve lisans düzeylerinde tercih yapılabilen kadroların yanı sıra başvuru süreci ve diğer detaylara da kılavuzda yer verilmiş. Adayların tercih yapabileceği pozisyonları değerlendirmeleri ve kılavuzu dikkatlice incelemeleri önemlidir. Tercihlerin 18-27 Haziran 2019 tarihleri arasında yapılacağını hatırlatmak isterim. Başvuru sürecinde herhangi bir aksaklık yaşamamanız ve doğru tercihlerde bulunmanız dileğiyle, başvurularınızın olumlu sonuçlanmasını temenni ederim. Eğer kılavuzda yer alan kadro ve pozisyonlarla ilgili detaylı bilgiye ihtiyacınız varsa, bize sormaktan çekinmeyin. Her türlü sorunuzda yardımcı olmaktan mutluluk duyarız.

Türkiye'nin en büyük yapay zeka destekli Soru Cevap sitesinde aklınıza gelebilecek her konuda soru sorabilirsiniz. Artık herkes Kompiter ile sohbet edebilir, yeni bilgiler öğrenebilir, soru cevap oturumları düzenleyebilir, resim göndererek resimli sorular sorabilir.

Üro-Tıp Üroloji Tanı Merkezi Nerede

Erzincan Tüketici Hakları Derneği Telefonu

1. Konular

1. 1.284.248
  2. Mesajlar

1. 1.670.715
  3. Kullanıcılar

1. 33.208
  4. Son üye

Geri
Üst Alt