Son Konular

KPMG nedir ne is yapar?

Modoratör

Efsanevi Üye
Puan 38
Çözümler 0

KPMG nedir ne iş yapar?

KPMG, 147 ülkede 219.000'den fazla çalışanı olan bir şirketler ağıdır ve üç hizmet hattı vardır: mali denetim, vergi ve danışmanlık. Vergi ve danışmanlık hizmetleri ayrıca çeşitli hizmet gruplarına ayrılmıştır. "KPMG" adı "Klynveld Peat Marwick Goerdeler" anlamına gelir.

KPMG hangi ülkelerde var?

KPMG hangi ülkelerde var?
Global (EN)

KPMG ne zaman kuruldu?

KPMG ne zaman kuruldu?
1987KPMG / Kuruluş

KPMG nin açılımı nedir?

havalidirlar ama. kökeni taa 1870'e dek uzanan, fakat bugünkü halini 1987 yılında peat marwick international (pmi) ile klynveld main goerdeler (kmg) adlı firmaların birleşmesi ile almış büyük bir denetim firması..

KPMG Audit ne iş yapar?

KPMG Audit ne iş yapar?
KPMG Türkiye Denetim ve Güvence Hizmetleri Bölümü olarak, finans, üretim, perakende, kimya, lojistik, ilaç başta olmak üzere tüm sektörlerde faaliyet gösteren Türkiye'nin önde gelen şirketlerine bağımsız denetim hizmeti veriyoruz.

PwC hangi ülke?

PwC hangi ülke?
PricewaterhouseCoopers, merkezi Londra, Birleşik Krallık'ta bulunan ve PwC markası altında ortaklıklar olarak faaliyet gösteren çok uluslu bir profesyonel hizmetler ağıdır.

KPMG vergi Nedir?

KPMG Vergi Bölümü olarak, amacımız vergi danışmanlığı, vergi denetimi ve tasdik hizmetleri konularında sizlerin ihtiyaç ve önceliklerinize yönelik, yüksek kalitede hizmet sağlamaktır. Bunun için sahip olduğumuz uzmanlığımızı ve tecrübemizi farklı yaklaşımlarla sizler için katma değere dönüştürmekteyiz.

KPMG ye nasıl girilir?

KPMG ye nasıl girilir?
Adaylar başvurularını, KPMG Türkiye Linkedin hesabından veya kariyer.net üzerinden gerçekleştirebilirler. Pozisyon için uygun niteliklere sahip adaylara gerekli sınavlar ilettildikten sonra, başarılı olan adaylarla görüşmeler yapılmaktadır.

Cevdet Suner kimdir?

Cevdet Suner kimdir?
Cevdet Suner, Yetkin Yeminli, Türkiye'deki ortakları olarak bilinmektedir. İstanbul, Ankara ve İzmir de ofisleri bulunmaktadır. 1200 çalışanı ile beraber piyasadaki her sektörün içinden 4000'nin üzerinde şirkete hizmet vermektedir.

Audit departmanı ne yapar?

Denetim, bir kuruluşun mali kayıtlarının ve şirket tarafından gerçekleştirilen finansal işlemlerin gerçeği yansıtacak şekilde belgelendiğinin kontrol edildiği bir süreçtir. Denetim uzmanı ise, belirtilen görevler kapsamında firma denetimini gerçekleştirmekle sorumludur.

Audit firmaları ne iş yapar?

Audit firmaları ne iş yapar?
sirketlerin mali tablolarini revize etme ve onlara mali danismanlik hizmeti vermektir.

KPMG, dünya çapında 147 ülkede faaliyet gösteren ve 219.000'den fazla çalışana sahip bir şirketler ağıdır. KPMG'nin temel hizmet hatları mali denetim, vergi ve danışmanlık olarak öne çıkar. Vergi ve danışmanlık hizmetleri ise çeşitli hizmet gruplarına ayrılmıştır.

KPMG adı aslen "Klynveld Peat Marwick Goerdeler" kelimelerinin baş harflerinden oluşmaktadır. Şirketin kökeni 1870'lere dayanmaktadır ancak bugünkü yapısını 1987 yılında Peat Marwick International (PMI) ile Klynveld Main Goerdeler (KMG) firmalarının birleşmesi sonucu almıştır.

KPMG'nin denetim hizmetleriyle ilgili olarak, Türkiye Denetim ve Güvence Hizmetleri Bölümü finans, üretim, perakende, kimya, lojistik, ilaç gibi çeşitli sektörlerde faaliyet gösteren önde gelen Türk şirketlerine bağımsız denetim hizmeti sunmaktadır.

KPMG'nin vergi bölümü ise vergi danışmanlığı, vergi denetimi ve tasdik hizmetleri gibi alanlarda yüksek kalitede hizmet sağlamayı amaçlamaktadır. Uzmanlık ve tecrübelerini müşterilerinin ihtiyaçları ve öncelikleri doğrultusunda katma değer sağlamak için kullanmaktadırlar.

KPMG'ye girmek isteyen adaylar, başvurularını KPMG Türkiye'nin Linkedin hesabı veya kariyer.net üzerinden yapabilirler. Uygun niteliklere sahip adaylar sınavlardan geçtikten sonra mülakatlara alınmaktadır.

Audit departmanı, bir şirketin finansal kayıtlarının ve işlemlerinin doğru bir şekilde belgelendiğini kontrol eden bir süreci yürüten birimdir. Denetim uzmanları da şirket denetimlerini yürüten ve kontrol eden kişilerdir.

Genel olarak, denetim firmaları şirketlerin mali tablolarını gözden geçirir ve mali danışmanlık hizmetleri sunar. Bu firmaların temel amacı, şirketlerin finansal süreçlerinin doğru bir şekilde yürütülmesini sağlamak ve şeffaflığı artırmaktır.

Kimyada S ne anlama gelir?

Art niyetli kisi ne demek?

1. Konular

1. 1.284.247
  2. Mesajlar

1. 1.670.679
  3. Kullanıcılar

1. 33.204
  4. Son üye

Geri
Üst Alt