Editör
Efsanevi Üye
Kons ne demek Ekşi?
argoda bir kişiden her hangi bir menfaat elde etmek için tatlı dile, yemeğe, içmeye başvurarak ikna etmeye verilen ad. tıbbi jargonda konsültayson.
Konslar ne iş yapar?
Önce kelimenin kökeniyle başlayalım: Konsomatris. Fransızca "consomation" yani tüketim kelimesinden türeyen "consomatrice" kelimesinin karşılığıdır. Bar ve eğlence yerlerinde içki içiren, tükettiren kadın anlamına gelmektedir.
Telebar ne demek?
Telebar ne demek?
konsların belli bir meblağ karşılığında fuhuş için çıktıkları pavyonlara verilen isimdir. bir kaç defa denk geldim. çağırdığım kons baktım fuhuş pazarlığına başlamış. lan ne alaka iki muhabbet için çağırdım dedim. burası telebar burada çıkarman lazım yoksa ben kalkıyorum deyince şok olmuştum. bu tür mekanlar acilen …
Kons hastası ne demek?
bir sağlık kuruluşunda bir doktorun bir hastaya konsültasyon yoluyla tanıyı ve izlenecek tedaviyi birlikte belirlemek amacıyla ilgili diğer doktorları hastanın yatak başında veya seminer odası gibi bir ortamda toplantıya çağırması.
Kons nasıl atılır?
Prof. Dr. Haluk Savaş on Twitter: "Asistanların dilinde argo-jargon bir kullanım yaygınlaşıyor, duyunca irkiliyorum: "Kons atmak";yani başka branştan görüş almak,konsultasyon." / Twitter.
Konsomatris ne kadar kazanıyor?
Konsomatris ne kadar kazanıyor?
Günlük ortalama 350 – 500 TL üzerinde yevmiye.
Kons almak ne demek?
Asistanların dilinde argo-jargon bir kullanım yaygınlaşıyor, duyunca irkiliyorum: "Kons atmak";yani başka branştan görüş almak,konsultasyon.
Contes Telebar ne demek?
ankara akay caddesinde konuşlanan ankara kobilerinin gözde mekanıdır. gerek telekızları gerekse solistleri ve dekorasyonuyla göz doldurur.
Konsomatris kime denir?
Konsomatris kime denir?
KONSOMATRİS NE DEMEK? Konsomatris, Türk Dil Kurumu'nda "Gazino, bar vb. eğlence yerlerinde müşteri ile birlikte yiyip içerek çalıştığı yere kazanç sağlayan kadın." olarak açıklanmaktadır.
Pavyon kons ne demek?
Pavyonda kons ne demek? Öncelikle şunu belirtelim pavyonda kons işi tamamen müşteri memnuniyetini ön plana çıkartan bir hizmet sektörüdür. Pavyonda çalışacak bayan öncelikle diksiyonu ve konuşması ile mekana uygun tarzı ile müşterileri memnun eden kişidir.
Kons hasta ne demek?
Kons notu nedir?
Kons notu nedir?
Konsültasyon notu meslektaşına saygı notuyla biter. Konsültasyon sırasındaki tartışmaların hasta ve yakınlarının yanında yapılmaması daha doğru olur. Konsültasyon sonrasında hasta veya yakınlarına varılan sonuçlarla ilgili açıklama yapılmalıdır.