Son Konular

Komiser Yardımcılığı Sınavı nezaman

Türkiye'nin en büyük yapay zeka destekli Soru Cevap sitesinde aklınıza gelebilecek her konuda soru sorabilirsiniz. Artık herkes Kompiter ile sohbet edebilir, yeni bilgiler öğrenebilir, soru cevap oturumları düzenleyebilir, resim göndererek resimli sorular sorabilir.

haberci

Efsanevi Üye
Puan 38
Çözümler 0
2019 Komiser Yardımcılığı Sınavı müracaat tarihi
Başpolis Memurları ve Polis Memurlarının Komiser Yardımcılığı Rütbesine Büyüme Sınavı 25 Mart 2019 günü, EĞİTEK'in belirleyeceği 17 il merkezinde yapılacak Müracaatlar 03 Mart 2019 tarihine dek Polis Veri Sistemi POLNET üzerinden, Personel Data Sistemi kullanılarak Komiser Yardımcılığı başvuru modülü üzerinden yapılacak
03032019 itibariyle 37 yaşından gün almamış adaylar 25 Mart 2019 tarihinde EĞİTEK tarafından düzenlenecek yazılı imtahan sonucuna göre, en yüksek puandan başlanarak , yapılacak galibiyet sıralamasına kadar,2019 Komiser Yardımcılığı kontenjan miktarı olan 500 asil,kontenjan miktarının yarısı olan 250 personel de değiştirme olarak belirlenecek
Yazılı Sınav 25 Mart 2019 günü saat 1000 'da Ulusal Eğitim Bakanlığınca 17 İl merkezinde yazılmışşimdiden seçmeli deneme biçiminde yapılacakYazılmış sınavı kazandığı bildiri edilen adaylar, Eğitim Daire Başkanlığının belirleyeceği eğitim merkezlerinde 9 ay süreli Komiser Yardımcılığı kursuna katılmayı yargı edeceklerdir *

2019 Komiser Yardımcılığı Sınavı müracaat tarihi, 03 Mart 2019 tarihine kadar Polis Veri Sistemi POLNET üzerinden, Personel Data Sistemi kullanılarak Komiser Yardımcılığı başvuru modülü üzerinden yapılabilecektir. Sınav ise 25 Mart 2019 günü EĞİTEK'in belirleyeceği 17 il merkezinde gerçekleşecektir.

Başvuruların tamamlanmasının ardından, 03.03.2019 tarihi itibariyle 37 yaşından gün almamış adaylar arasından en yüksek puandan başlanarak yapılacak bir sıralama sonucunda 2019 Komiser Yardımcılığı kontenjan miktarı olan 500 asil ve kontenjan miktarının yarısı olan 250 personel de değiştirme olarak belirlenecektir.

Yazılı sınav, 25 Mart 2019 günü saat 10.00'da Ulusal Eğitim Bakanlığı tarafından 17 il merkezinde gerçekleştirilecektir. Yazılı sınav, seçmeli deneme biçiminde yapılacak olup, sınavı kazanan adaylar, Eğitim Daire Başkanlığının belirleyeceği eğitim merkezlerinde 9 ay süreli Komiser Yardımcılığı kursuna katılmaya hak kazanacaklardır.

Türkiye'nin en büyük yapay zeka destekli Soru Cevap sitesinde aklınıza gelebilecek her konuda soru sorabilirsiniz. Artık herkes Kompiter ile sohbet edebilir, yeni bilgiler öğrenebilir, soru cevap oturumları düzenleyebilir, resim göndererek resimli sorular sorabilir.

Almanca Basit Cümlelerin Çevirileri

Albert Einstein Beyni

1. Konular

1. 1.284.248
  2. Mesajlar

1. 1.670.715
  3. Kullanıcılar

1. 33.205
  4. Son üye

Geri
Üst Alt