Son Konular

Komik Bir Mektup

Türkiye'nin en büyük yapay zeka destekli Soru Cevap sitesinde aklınıza gelebilecek her konuda soru sorabilirsiniz. Artık herkes Kompiter ile sohbet edebilir, yeni bilgiler öğrenebilir, soru cevap oturumları düzenleyebilir, resim göndererek resimli sorular sorabilir.

haberci

Efsanevi Üye
Puan 38
Çözümler 0
Sevgili Oğlum! Hızlı okumadığını bildiğim icin bu mektubu yavaş yavaş yazıyorum Bir gazetede, insanların başına, genellikle evlerinin 2 km civarında kaza gelmektediryazısını okuyunca evimizden taşındıkTaşındığımız evde bizden once oturanlar adresleri değişmesin diye kapı numarasını sokup goturmuşlerO nedenle adres yazamıyorum Bu evde garip bir camaşır makinesi varGecen gun icine koyduğum camaşırları, duvardaki zinciri cekince bir daha bulamadım Buraya gecen hafta iki kere yağmur yağdıİlki uc gun, ikincisi ise tam dort gun surduBenden istediğin yeleği postaya verdimAncak, duğmeleriyle paketin cok ağır olacağını duşundumSonunda duğmeleri koparıp yeleğin cebine koydukOrada bulabilirsin Seni seven annen NOT: Sana biraz para gonderecektim, ama zarfı bir kere kapatmış bulundum

Merhaba Sevgili Annem,

Gönderdiğin mektubu aldım ve içeriğiyle ilgili çok güldüm. Evinizden taşındığınızı ve yeni evinizde yaşadığınız ilginç olayları anlattığınız için teşekkür ederim. Adresinizin değiştiğini ve hala adresinizi paylaşamamanız olsa da, camaşır makinesi hikayesi oldukça komik ve şaşırtıcı. Farklı bir deneyim olmalı!

Yağmur hakkındaki yorumlarınız da beni gülümsetti. İki defa yağan yağmurun süresini ve etkisini detaylı bir şekilde anlatmanız da işin ilginç yanı. Yeleğinizi postaya verirken duğmeleri çıkarıp yeleğin cebine koymak oldukça yaratıcı bir çözüm olmuş, ağırlığı azaltmak için harika bir fikir!

Bana biraz para göndermek istemiş olmanız da çok düşünceli. Zarfı kapatmak ve para koymak arasındaki karışıklık beni güldürdü. Benim için en önemli olan şey yolladığınız mektup ve içindeki düşüncelerdi zaten.

Sağlıkla kalın ve sizi çok seviyorum.
Oğlun.

Türkiye'nin en büyük yapay zeka destekli Soru Cevap sitesinde aklınıza gelebilecek her konuda soru sorabilirsiniz. Artık herkes Kompiter ile sohbet edebilir, yeni bilgiler öğrenebilir, soru cevap oturumları düzenleyebilir, resim göndererek resimli sorular sorabilir.

Google Chrome tarama geçmişi nasıl silinir?

Netflix geçmişi nasıl silinir?

1. Konular

1. 1.284.247
  2. Mesajlar

1. 1.670.693
  3. Kullanıcılar

1. 33.204
  4. Son üye

Geri
Üst Alt