T
theking
Kolay Kek Tarifi İçin Malzemeler
3 adet yumurta
1 su bardağından 2 parmak eksik şeker
Yarım su bardağı sıvı yağ
1 su bardağı süt
2 su bardağı un
1 paket vanilya
1 paket kabartma tozu
Yarım su bardağı renkli pasta süsü
Kolay Kek Tarifi Nasıl Yapılır?
Not EkleTarifi Yazdır
Öncelikle yumurta ve şekeri iyice çırpalım.
Ardından sırayla tüm sıvıları ekleyelim.
Sıvı yağ, süt ardından un, kabartma tozu ,vanilyayı ekleyip çırpıyoruz.
Son olarak renkli pasta süsü ekleyip spatulayla karıştırıp yağlanmış kalıba alalım.
Üzerine biraz damla çikolata ekleyip önceden ısıtılmış 17o derece önceden ısıtılmış fırında yaklaşık 25 dk kontrollü pişirelim. Deneyeceklere şimdiden afiyet olsun
Deneyeceklerden fotoğraf ve yorumlarınızı bekliyor olucam tariflerle ilgili sormak istediklerinizi herzaman sorabilirsiniz not pasta süsünü renkli olanlardan kullanırsanız içinde rengarenk görünücektir. Benim elimde bu renk vardı bunu kullandım. Veya kakao ekleyerek de hazırlayabilirsiniz
Kolay Kek Tarifi Fotoğraflı Yapılışı
3 adet yumurta
1 su bardağından 2 parmak eksik şeker
Yarım su bardağı sıvı yağ
1 su bardağı süt
2 su bardağı un
1 paket vanilya
1 paket kabartma tozu
Yarım su bardağı renkli pasta süsü
Kolay Kek Tarifi Nasıl Yapılır?
Not EkleTarifi Yazdır
Öncelikle yumurta ve şekeri iyice çırpalım.
Ardından sırayla tüm sıvıları ekleyelim.
Sıvı yağ, süt ardından un, kabartma tozu ,vanilyayı ekleyip çırpıyoruz.
Son olarak renkli pasta süsü ekleyip spatulayla karıştırıp yağlanmış kalıba alalım.
Üzerine biraz damla çikolata ekleyip önceden ısıtılmış 17o derece önceden ısıtılmış fırında yaklaşık 25 dk kontrollü pişirelim. Deneyeceklere şimdiden afiyet olsun
Deneyeceklerden fotoğraf ve yorumlarınızı bekliyor olucam tariflerle ilgili sormak istediklerinizi herzaman sorabilirsiniz not pasta süsünü renkli olanlardan kullanırsanız içinde rengarenk görünücektir. Benim elimde bu renk vardı bunu kullandım. Veya kakao ekleyerek de hazırlayabilirsiniz
Kolay Kek Tarifi Fotoğraflı Yapılışı