Son Konular

Klavyede cikartma nasil yapilir?

ZeberusZeberus is verified member.

(¯´•._.• Webmaster •._.•´¯)
Yönetici
Webmaster
Puan 113
Çözümler 4

Klavyede çıkartma nasıl yapılır?

Çıkartma kullanmak için çıkartma paketi eklemeniz gerekir. Bunun için sırasıyla Emoji – Çıkartmalar – Ekle seçeneklerine dokunun. Kullanmak istediğiniz çıkartma paketinin yanına dokunarak İndir seçeneğini seçmelisiniz. Çıkartmaları indirme kısmında eğer sorulursa dosya boyutu seçeneğini dokunarak değiştirebilirsiniz.

Sticker Maker ne işe yarar?

Sticker Maker uygulaması ile WhatsApp'ta kendi çıkartmalarınızı oluşturabiliyorsunuz.

WhatsApp gif nasıl silinir?

WhatsApp gif nasıl silinir?
Listede yer alan yöntemlere ilişkin daha detaylı bilgiye aşağıdan erişebilirsiniz.
- Adım 1- Sticker Menüsüne Girin.
- Adım 2- '+' Simgesine Tıklayın.
- Adım 3- Çıkartmalarım Sekmesine Basın.
- Adım 4- Düzenle Butonuna Tıklayın.
- Adım 5- Silme İşlemini Gerçekleştirin.
- Adım 6- Bitti Butonuna Basın.

Çıkartmaları nasıl bulabilirim?

Çıkartmaları nasıl bulabilirim?
Whatsapp'ı açın ve mesajlaşma bölümünden emojiler seçeneğine tıklayın. Emojiler kısmında altta gördüğünüz ve bizim kırmızı kutuyla gösterdiğimiz stickerlar bölümüne tıklayın.

Sticker Maker uygulaması nasıl kullanılır?

İlk yapmanız gereken "Sticker Maker for WhatsApp" adındaki uygulamayı indirmek. Uygulamayı açtıktan sonra "Create a new stickerpack" seçeneğine tıklayın. Ardından karşınıza çıkan ekrana çıkartma paketinizin adını yazın ve sonrasında "Create" seçeneğine kısma tıklayın.

WP GIF nerede?

Adım #1: WhatsApp uygulamasını açın ve mesaj göndereceğiniz kişiyi seçin. Adım #2: Mesaj yazma bölümünün solunda bulunan emoji simgesine tıklayın. Adım #3: Ekranın alt kısmında yer alan GIF yazısına dokunarak GIF sekmesini açın.

Kapıya yapıştırılan sticker nasıl çıkarılır?

Kapıya yapıştırılan sticker nasıl çıkarılır?
– Sıcak su ile ıslatılmış bir bezi yapışkanlı bezin üzerinde bir süre bekletin. Beklettikten sonra etiketi kolayca çıkarabilirsiniz. – Eğer etiket yanmaz bir yüzeyde ise çakmak ile ıslatma işlemi yapılarak etiketin kolaylıkla çıkmasını sağlayabilirsiniz.

Merhaba! Çıkartmaları kullanmak için öncelikle çıkartma paketini eklemeniz gerekiyor. Bu işlemi yapmak için sırasıyla "Emoji – Çıkartmalar – Ekle" seçeneklerine dokunmanız yeterli olacaktır. Ardından kullanmak istediğiniz çıkartma paketinin yanına dokunarak "İndir" seçeneğini seçebilir ve çıkartmaları telefonunuza indirebilirsiniz. İndirme aşamasında dosya boyutu seçeneğinin değiştirilebileceğini unutmayın.

Sticker Maker uygulaması ise WhatsApp'ta kendi çıkartmalarınızı oluşturmanıza olanak sağlayan bir uygulamadır. WhatsApp gif'leri silmek isterseniz aşağıdaki adımları izleyebilirsiniz:
1- Sticker Menüsüne Girin.
2- '+' Simgesine Tıklayın.
3- Çıkartmalarım Sekmesine Basın.
4- Düzenle Butonuna Tıklayın.
5- Silme İşlemini Gerçekleştirin.
6- Bitti Butonuna Basın.

Çıkartmaları bulmak için WhatsApp'ı açın, mesajlaşma bölümünden emojiler seçeneğine tıklayın. Alt kısımda stickerlar bölümüne tıklayarak çıkartmalara erişebilirsiniz.

Sticker Maker uygulamasını kullanmak isterseniz öncelikle "Sticker Maker for WhatsApp" adlı uygulamayı indirmeniz gerekmektedir. Uygulamayı açtıktan sonra "Create a new stickerpack" seçeneğine tıklayarak çıkartma paketi oluşturabilirsiniz.

WhatsApp üzerinde GIF kullanmak istiyorsanız, uygulamayı açın ve mesaj göndereceğiniz kişiyi seçin. Mesaj yazma bölümünde bulunan emoji simgesine tıklayarak alt kısımda yer alan GIF yazısına dokunarak GIF sekmesini açabilirsiniz.

Son olarak, kapıya yapıştırılan stickerı çıkarmak için yapışkanlı yüzeyi sıcak suyla ıslatılmış bir bezle bekletebilir ya da yanmaz bir yüzeyde çakmak kullanarak ıslatma işlemi yapabilirsiniz. Bu yöntemlerle etiketi kolayca çıkarabilirsiniz.

TikTok Ares neden oldu?

4c sigorta primi ne kadar?

1. Konular

1. 1.284.249
  2. Mesajlar

1. 1.670.716
  3. Kullanıcılar

1. 33.209
  4. Son üye

Geri
Üst Alt