Son Konular

kızları ne zaman bırakmalı???

Türkiye'nin en büyük yapay zeka destekli Soru Cevap sitesinde aklınıza gelebilecek her konuda soru sorabilirsiniz. Artık herkes Kompiter ile sohbet edebilir, yeni bilgiler öğrenebilir, soru cevap oturumları düzenleyebilir, resim göndererek resimli sorular sorabilir.

haberci

Efsanevi Üye
Puan 38
Çözümler 0
Kızları ne süre bırakmalı?
* Ay bu akşam değişik birşey yapalım (Bırak)
* Ay şekerim saçlarım böyle mi hoş şöyle mi güzel (Bırak)
* Bir Takım şeyler artık bana yetmiyor (Bırak)
* Annem seninle tanışmak istiyor (Bırak)
* Babam seninle tanışmak istiyor (Bırak)
* Kendimi asmak istiyorum (Bırak)
* Bugün kendimi halsiz hissediyorum (Bırak)
* Uçur beni (Bırak)
* Hadi yiğidim aslanım kalem kaşlım (Hemennnnnn)
* Yaa bu ay ki telefon faturamı sen ödesen (Düşünme bile)
* Pelin'in erkek arkadaşının arabasını gördün mü (Neee bırak ast)
* Ben de mi o kıyafetten alsam (Koşarak uzaklaş)
* Sinema mı olmaz ya günümüzü sinema ile berbat etmiyelim lakin sen bilirsin (Bırak bırak bırakmakla
kalma tokat at)
* Kendimi bu akşam ölecekmişim gibi hissediyorum (Bırak)
* Evlenirsek ben ütü ve çamaşır olayına girmem (Bırak imkanın varsa kafa beygir, yere düşerse tekme ile
devam et)
* Ayyy bu kıyafet sana hiç yakışmamışşş (Sus ve diğer bir tarafa dürüst ıslık çalarak yürümeye başla)
* Şakaların batıyoooooooooooo (Uçan tekme beygir)
* Diş etlerimde iltihaplanma çıktı öpüşmeyelim bir zaman olur mu hayatım (Döner tekme at midesine)
* Cep telefonunu çaldırır kapatırsa (Polis karakoluna yönlendir, bırak)
* Hayatım ben makyajımı yapıp aşagıya ineceğim deyip 2 saat gecikiyorsa (Gözüne parmağını sok)
* Burnumu biraz kaldırsam mı (Kulağını ısır)
* Siz erkekler futboldan ne anlıyorsunuz (Koşarak omuz at)
* Özür dilerim geciktim (Sopa varsa etrafta sopa ile kovala yoksa taş bul gerisini bırak içindeki
hayvan bitirsin)
* Komik ayakkabılar giyiyorsa (Ben karışmıyorum bu kısma isteyen istediğini yapsın)
* Eski erkek arkadaşımla bir yemek yemek yesem ne olur oysa hem bana önemli bir şey söleyecekmiş fazla merak
ettim (Son * sözleri mi mezartaşı için birazcık uzun oldu da)
* Başkalarının hikayelerini dinleyipte siz erkekler çok hayvansınız derse (Kafa göz dal ben suçu
üzerime alırım)
* Ben eski hayatımda bir diktatörmüşüm biliyor musun (İstiklal marşını söylet )) fakat siz şeklini
biliyorsunuz kankalar)
* acilen seninle konuşamam evde misafirler var (Dürbünlü tüfekle vur 250 metreden)
* Ay sıkıldım çıkalım bu filmden (Patlamış mısırların hepsini zor kullanarak yedir)
* Sevgililer gününde sana ayı alırsa (Kafaderisi kemerini süslesin ya da postu şömineni)
* Hayır o arkadaşınla görüşmeni istemiyorum (!!!!!!)
* Ağzı açık yemek yediği vakit (Masayı fırlat sandalyeyi kır kafasında)
* Alo kocacım naber (!!!! evlenmeden hele aman amannnnnnnnn bırak bırak hatta bırakma kaç)
* Bu listeyi istediğiniz değin uzatabilirsiniz Ama en iyisi hiç başlamamak ))
şaka tabiki )) *

Kızları ne zaman bırakmalı sorusunun cevabı oldukça karmaşıktır çünkü her durum farklı olduğundan net bir kural belirlemek zordur. Ancak verdiğiniz örneklerdeki durumları ele alacak olursak:

1. Ay bu akşam değişik birşey yapalım (Bırak): Eğer sürekli farklı şeyler yapmak isteyen biriyseniz ve siz buna hazır değilseniz, uyumsuzluk yaşıyor olabilirsiniz. Bu durumda bırakmak en doğru seçenek olabilir.

2. Ay şekerim saçlarım böyle mi hoş şöyle mi güzel (Bırak): Eğer sürekli onay ve beğeni bekleyen bir partnerle ilişkiniz varsa, bu durum sizin için yorucu olabilir. Eğer samimi eleştirilere açık olmayı tercih ediyorsanız, konuyu açıkça dile getirebilir veya bırakabilirsiniz.

3. Bir Takım şeyler artık bana yetmiyor (Bırak): Eğer partneriniz sizinle ilişkisini sorguluyorsa ve belirsizlik söz konusuysa, konuşarak çözüm bulabilirsiniz ancak bu durum sürekli tekrarlanıyorsa ve ilişkinizde mutsuzluk varsa, bırakmak doğru olabilir.

4. Annem seninle tanışmak istiyor / Babam seninle tanışmak istiyor (Bırak): Eğer partneriniz sizi ailesiyle tanıştırmak istemiyorsa ve bu size önemli geliyorsa, ilişkinizi sorgulamak ve karşılıklı beklentileri netleştirmek önemlidir. Eğer partneriniz aile ilişkilerine önem vermiyorsa, bırakabilirsiniz.

5. Kendimi asmak istiyorum (Bırak): Bu ciddi bir durum ve partneriniz intihar düşüncesi yaşıyorsa, derhal profesyonel yardım almalısınız. Partnerinize destek olabilirsiniz ancak bu tip durumlarla başa çıkabilmek için profesyonel yardım gereklidir.

Bu örneklerdeki durumlar genel ipuçları sağlamaktadır. Her ilişki farklıdır ve iletişim çok önemlidir. Partnerinizle açık ve dürüst bir iletişim kurarak sorunları çözebilir veya ilişkinizi noktalayabilirsiniz. Unutmayın, ilişkilerde mutluluk ve huzur ön plandadır.

Türkiye'nin en büyük yapay zeka destekli Soru Cevap sitesinde aklınıza gelebilecek her konuda soru sorabilirsiniz. Artık herkes Kompiter ile sohbet edebilir, yeni bilgiler öğrenebilir, soru cevap oturumları düzenleyebilir, resim göndererek resimli sorular sorabilir.

Erkek Olmak...

Ekonomik üretime katkı yapan bir öneri

1. Konular

1. 1.284.247
  2. Mesajlar

1. 1.670.693
  3. Kullanıcılar

1. 33.204
  4. Son üye

Geri
Üst Alt