Son Konular

Kizin Ingilizce anlami nedir?

ZeberusZeberus is verified member.

(¯´•._.• Webmaster •._.•´¯)
Yönetici
Webmaster
Puan 113
Çözümler 4

Kızın İngilizce anlamı nedir?

"kız" teriminin İngilizce Türkçe Sözlükte anlamları : 51 sonuç girl i. virgin i. judy i.

İngilizce cadde ne demek?

"cadde" teriminin İngilizce Türkçe Sözlükte anlamları : 16 sonuç
| Kategori | İngilizce
1 | Yaygın Kullanım | street i.
General |
2 | Genel | thoroughfare i.
3 | Genel | throughway i.

Komşu İngilizce anlamı nedir?

Komşu İngilizce anlamı nedir?
komşum teriminin Türkçe İngilizce sözlükte anlamı He is one of my neighbors. – O, benim komşularımdan biri. He's my neighbour, but I don't know him that well. – O benim komşum ama onu iyi tanımıyorum. My home town is adjacent to the ocean. – Memleketim okyanusa komşu.

History class ne demek?

History class ne demek?
History class. Tarih dersi. I'm ariel.

History Teacher ne demek?

Tarihsel konular üzerinde araştırmalar yapan, tarih kitapları yazan kimse, müverrih. Tarih öğretmeni.

Ingilizce bulvar ne demek?

blvd (boulevard) i.

O bir oğlan ne demek ingilizce?

O bir oğlan ne demek ingilizce?
O bir oğlan. He's a boy. O bir oğlan! He's at-a-boy!

Ben bir kız mıyım ingilizce nasıl yazılır?

Ben bir kız mıyım ingilizce nasıl yazılır?
and I'm a girl.

11 Ekim NE günü ingilizce?

"dünya kız çocukları günü" teriminin İngilizce Türkçe Sözlükte anlamları : 1 sonuç international day of the girl child i.

Dünya Kız Çocukları Günü Nasıl Yazılır?

11 Ekim Günü Birleşmiş Milletlere üye ülkeler tarafından alınan kararla 2012 yılından itibaren "11 Ekim Dünya Kız Çocukları Günü" olarak kutlanmaya başlamıştır.

Ev adresimi ingilizce nasıl yazarım?

Ev adresimi ingilizce nasıl yazarım?
İngilizce adres yazarken Türkçe'de olduğu gibi bazı kısaltmalardan faydalanırız….İngilizcede daha fazlasına ihtiyacın varsa.
| Türkçe Adres Sırası | İngilizce Adres Örnek Sırası
1 | Binanın Numarası | 147
2 | Sokak Adı | East 42th Street
3 | Daire | APT 9B

Merhaba! İngilizce'de "kız" kelimesinin karşılığı "girl" olarak kullanılır. Bu kelime genellikle genç bir kadın veya genç bir kıza atıfta bulunmak için kullanılır. Ayrıca, "virgin" kelimesi bekâr bir kadını veya kızı ifade ederken, "judy" kelimesi ise belirli bölgelerde veya kullanımlarda genel bir isim olarak tercih edilebilir.

"Komşu" kelimesinin İngilizce karşılığı ise genellikle "neighbor" olarak kullanılır. Örnek cümlelerde de görebileceğiniz gibi, komşularınızdan veya birinin yanında oturan kişilerden bahsederken bu kelimeyi kullanabilirsiniz.

"History class" ifadesi ise "tarih dersi" anlamına gelir. Bu ifade genellikle okullarda tarih konusunda verilen dersleri ifade etmek için kullanılır.

"History Teacher" ise tarihsel konular üzerinde araştırmalar yapan, tarih kitapları yazan ve öğretmenlik yapan kişi anlamına gelir. Türkçe'de olduğu gibi İngilizce'de de "history teacher" ifadesi tarih öğretmenini tanımlamak için kullanılır.

"Eyvan Boulevard" ifadesinde ise "boulevard" kelimesinin İngilizce'de karşılığı kullanılır. Bu kelime bir tür geniş ana cadde veya bulvara atıfta bulunmak için kullanılır.

"O bir oğlan" ifadesinin İngilizce karşılığı "He's a boy" veya "He's at-a-boy" olabilir. Bu ifadeler genellikle bir erkek çocuğundan bahsederken kullanılır.

"Ben bir kız mıyım?" ifadesinin İngilizce karşılığı ise "and I'm a girl" olabilir. Bu ifadeyle kendinizi tanımlarken veya bir konuşmada cinsiyetinizi belirtirken kullanabilirsiniz.

"Dünya Kız Çocukları Günü" ifadesinin İngilizce karşılığı ise "International Day of the Girl Child" olarak geçmektedir. Bu gün, Birleşmiş Milletler üye ülkeleri tarafından 2012 yılında kabul edilmiş ve 11 Ekim tarihinde kutlanmaya başlanmıştır.

Son olarak, "ev adresimi İngilizce nasıl yazarım?" sorusuna verilen cevapta Türkçe adres bilgilerinin İngilizce'ye çevirilmesi ve yazılması için bazı örnekler verilmiştir. Örneğin, bina numarası "147", sokak adı "East 42th Street" ve daire numarası ise "APT 9B" şeklinde İngilizce adres formatında belirtilebilir. İhtiyacınıza göre daha fazla detay ekleyerek adresinizi İngilizce olarak yazabilirsiniz.

Merve Dogan kimdir?

Iyi ki varsin eren neden oldu?

1. Konular

1. 1.284.247
  2. Mesajlar

1. 1.670.693
  3. Kullanıcılar

1. 33.204
  4. Son üye

Geri
Üst Alt