- Web sitesi
- forumdaslar.com
- Tuttuğu Takım
-
Beşiktaş
- Meslek
- Webmaster
- @FORUMDASLAR
Kızılay insanlara nasıl yardım ediyor?
Kurulduğu 1868 yılından bu yana toplumsal dayanışmayı sağlamak, sosyal refahın gelişmesine katkıda bulunmak, yoksul ve muhtaç insanlara barınma, beslenme ve sağlık yardımı ulaştırmak için önemli görevler üstlenen Türk Kızılay, kan, afet, uluslararası yardım, göç ve mülteci hizmetleri, sosyal hizmetler, sağlık, ilk …
Kızılay'a nasıl bağış yapılır?
Bağış Yöntemleri
- 168 Çağrı Merkezi.
- İnternetten Online ve Düzenli Bağış
- Banka Yolu İle Bağış
- PTT Yolu İle Bağış
- 2868 SMS Bağışı
- 3965 Düzenli SMS Bağışı
- Kızılay Şubeleri İle Bağış
- Yurt Dışından Bağış
Kızılay ne gibi bağışlar yapılabilir?
Ayni bağışlar şartlı veya şartsız olarak gerçekleştirilebilir….Türk Kızılayı'nın projeleri her gün ihtiyaçlar doğrultusunda güncellenmekte olup;
Kızılay yardım başvuru sonucu nasıl öğrenilir?
Kızılay Para Yardımı Başvuru Sorgulama Kızılay para yardımı başvurunuzun kabul edilip edilmediğini öğrenmek adına 168 Çağrı Merkezi'ni arayabilirsiniz. Başvurunuzu gerçekleştirdiğiniz Kızılay şubesine giderek ya da şubeyi arayarak da başvuru sonucunuzu öğrenebilirsiniz.
Kızılay'a SMS ile bağış nasıl yapılır?
KOLI yazıp 2868'e SMS göndererek 10 ₺ tutarında bağış yapabilirsiniz. SAGLIK yazıp 2868'e SMS göndererek 10 ₺ tutarında bağış yapabilirsiniz. SEVGI yazıp 2868'e SMS göndererek 10 ₺ tutarında bağış yapabilirsiniz. SUKUYUSU yazıp 2868'e SMS göndererek 10 ₺ tutarında bağış yapabilirsiniz.
Kızılay'a nasıl başvurabilirim?
Vatandaşlar, ALO168 Kızılay Çağrı Merkezi'ni arayarak, ön başvurularını gerçekleştirebiliyorlar. Aynı zamanda Kızılay yardımlarıyla ilgili olarak da detaylı bilgi edinebiliyorlar. Kızılay resmi internet sitesi üzerinden de gıda yardımı başta olmak üzere tüm sosyal yardımlara başvurabiliyorlar.
Kızılay'a bağış yapılır mı?
Ülke genelindeki tüm Kızılay şubelerinden bağış yapabilirsiniz.
Kızılay ne gibi yardımlar yapar?
Kızılay yaralılara bakar, tedavi eder ve savaş bölgesinden intikallerine yardımcı olur. Kızılay her türlü felakette zarar görenlerin yardımına koşar. Felaketzedelere ihtiyaç duydukları her türlü yardımı yapar. Uluslararası yardımlarda da bulunan Kızılay, gençlik ve eğitim hizmetleri ile de halkın yanında yer alır.
Kızılay Gıda Yardımı nasıl alınır?
Kızılay gıda kolisi yardımı almak için 81 ilde bulunan temsilciliklerine gidebilir yada Kızılay'ın resmi sitesinden gıda kolisi yardımı için başvuruda bulunabilirsiniz. Ayrıca dilerseniz kızılay gıda kolisi ve kızılay erzak kolisi için 168 numarası arayarak yardım talebinde bulunabilirsiniz.