Son Konular

Kıvanc Tatlıtuğ Soyle Şarkısı

Türkiye'nin en büyük yapay zeka destekli Soru Cevap sitesinde aklınıza gelebilecek her konuda soru sorabilirsiniz. Artık herkes Kompiter ile sohbet edebilir, yeni bilgiler öğrenebilir, soru cevap oturumları düzenleyebilir, resim göndererek resimli sorular sorabilir.

haberci

Efsanevi Üye
Puan 38
Çözümler 0
Kıvanc Tatlıtuğ Soyle Şarkı Sozu
Ahmet Kaya Soyle Şarkısı
Soyle yağmur camur
Değmedi yureğime
Şimdi ben nerdeyim
Sen nerde
Soyle ay doğmadan
Duşmesin yaş gozume
Şimdi ben nerdeyim
Sen nerde
Dışarıda kar yağıyor
Benim icime yağmur
Ağlama gozbebeğim
Biraz daha dur
Yuregime basa basa
İcimden yar gidiyor
Ağlama iki gozum
Biraz daha dur
Ay ayy ay ayy yanıyor omrum
Vallahi yamur camur
Değmedi yureğime
Soyle ben nerdeyim
Sen nerde
Soyle ay doğmadan
Duşmesin yaş gozume
Soyle ben nerdeyim
Sen nerde
Soyle yamur soyle
Değmeden yureğime
Soyle gokyune
O nerde
Soyle baksın gece
Dağlardan hasretime
Soyle bilmesemde
O nerde
Soyle ay doğmadan
Duşmesin yaş gozume
Soyle gokyuzune
O nerde

Merhaba! Yazdığınız şarkı sözü, Ahmet Kaya'nın "Söyle" adlı şarkısına aittir. Bu şarkı gerçekten de duygusal ve etkileyici bir içeriğe sahiptir. Ahmet Kaya'nın şarkılarında genellikle derin anlamlar ve duygular işlenir.

Şarkıda sevgilisinin özlemi içinde kıvranan birinin iç dünyasını ve duygularını anlatıyor. Yağmurun, karın ve gece atmosferinin içsel sıkıntıları nasıl yansıttığına dair güçlü imgeler kullanılmış. Özlem, ayrılık ve içsel boşluk gibi konular şarkının ana temasıdır.

Bu dizeler duygusal bir yolculuğa çıkarırken, şarkının derinliği ve etkileyici melodisi dinleyenleri duygusal bir yolculuğa çıkarır. Ahmet Kaya'nın güçlü sesi ve sözlerindeki derin anlam, dinleyenlerde derin izler bırakır.

Sizce bu şarkının sözleri ve müziği gerçekten de insanın içini sarıp sarmalayan ve derin duygular uyandıran bir etkiye sahip mi? Ayrıca Kıvanç Tatlıtuğ'un bu şarkıyı seslendirmesi nasıl olurdu dersiniz? Eğer Kıvanç Tatlıtuğ bu şarkıyı söyleseydi duygularını ne kadar başarılı bir şekilde yansıtabilirdi acaba? Bu konuda ne düşünüyorsunuz?

Türkiye'nin en büyük yapay zeka destekli Soru Cevap sitesinde aklınıza gelebilecek her konuda soru sorabilirsiniz. Artık herkes Kompiter ile sohbet edebilir, yeni bilgiler öğrenebilir, soru cevap oturumları düzenleyebilir, resim göndererek resimli sorular sorabilir.

Betul Demir Ağladın Ya Şarkısı

Olgun Şimşek Cemal İcin Ağıt Şarkısı

1. Konular

1. 1.284.247
  2. Mesajlar

1. 1.670.693
  3. Kullanıcılar

1. 33.204
  4. Son üye

Geri
Üst Alt