Editör
Efsanevi Üye
Kıvanç Tatlıtuğ hangi dil biliyor?
Kıvanç Tatlıtuğ, İngilizce biliyor….İyi derecede İtalyanca biliyor.
- Facebook'da Paylaş
- Twitter'da Paylaş
- Whatsapp'da Paylaş
- Google News'de Paylaş
- FlipBoard'da Paylaş
Fahriye Evcen kaç dil biliyor?
Fahriye Evcen Almanya'da doğup büyüdü. Bu yüzden de ana dili gibi Almanca biliyor.
Hazal Kaya İngilizce biliyor mu?
Hazal Kaya İngilizce biliyor mu?
Bir süre Avusturya'da yaşadı. İyi düzeyde Almanca ve İngilizce biliyor. Hazal Kaya, İtalyan lisesi mezunu. İyi derecede İtalyanca biliyor.
Serra Yılmaz kaç dil biliyor?
Serra Yılmaz kaç dil biliyor?
Serra Yılmaz, Türkiye'nin en çok yabancı dil bilen ünlülerinden. İtalyancayı anadili gibi konuştuğunu Ferzan Özpetek'in filmlerinden biliyoruz.Yılmaz çok iyi derece Fransızca da biliyor. Her iki dilde de simültane çeviri yapabiliyor. Papa 16.
Kıvanç Tatlıtuğ ingilizceyi nasıl öğrendi?
İNGİLİZCE VE OYUNCULUK DERSLERİ ALACAK Hollywood'un kalbinin attığı Los Angeles'ta eşiyle birlikte 6 ay boyunca kalacak olan ünlü oyuncu, burada İngilizce'sini ilerletecek. Kıvanç Tatlıtuğ, tıpkı yakın dostu Çağatay Ulusoy gibi dünyaca ünlü aktörlerin de koçundan oyunculuk eğitimi alacak.
Melike Ipek Yalova ispanyolca biliyor mu?
Melike İpek Yalova İyi derecede İtalyanca biliyor.
Hadise Kaç tane dil biliyor?
Hadise Kaç tane dil biliyor?
Hadise ana dili Türkçenin yanı sıra iyi derecede Felemenkçe, Fransızca, Almanca ve İngilizce bilmektedir.
Tuba Büyüküstün kaç dil biliyor?
Tuba Büyüküstün kaç dil biliyor?
Tuba Büyüküstün, İngilizce konuşabiliyor. Meksikalı Salma Hayek'in ana dili İspanyolca. İngilizce de ikinci ana dili. Bunun yanısıra Portekizce ve Arapça da biliyor.
Hazal Kaya hangi dili konuşuyor?
TürkçeİngilizceİtalyancaHazal Kaya/Diller
Serra Yılmaz kiminle evli?
Levent YılmazSerra Yılmaz / Eşi (e. 1977–1987)
Hadise yabancı dil nasıl öğrendi?
Hadise yabancı dil nasıl öğrendi?
Küçükken genellikle İngilizce şarkı dinledim. Annemin bana aldığı ilk albüm İngilizce bir albümdü. O albümdeki sözleri ezberler, kartonetleri okurdum. Sanırım rahatlığım o zamanlardan kaldı İngilizce ile ilgili.
Dünyada en çok dil bilen insan kimdir?
Dünyada en çok dil bilen insan kimdir?
35 dil ile dünyanın en çok lisan bilen insanı unvanı ise Belçikalı dilbilimci Johan Vandewalle'ye ait.
Yabancı Ünlüler Kaç dil biliyor?
Birden fazla dil konuşabilen ünlülerin listesi:
- Mark Zuckerberg Çince konuşabilir.
- Gwyneth Paltrow, akıcı İspanyolca.
- Ben Affleck İspanyolca biliyor.
- Shakira Portekizce İngilizce ve İtalyanca biliyor.
- Bradley Cooper neredeyse akıcı Fransızca konuşuyor.
- Colin Firth İtalyanca biliyor.
Azra Akın hangi dilleri biliyor?
Azra Akın. Azra Akın, Hollanda'da uzun yıllar yaşadığı için Flemenkçe biliyor. Akın, İngilizce de konuşuyor.
Hadise Fransızca biliyor mu?
Hadise Fransızca biliyor mu?
Hadise akıcı şekilde yabancı dil konuşan ünlülerden. Belçika'da doğup büyüyen Hadise Felemenkçe, İngilizce ve Fransızca biliyor. Candan Erçetin, uzun yıllar Galatasaray Lisesi'nde müzik öğretmenliği yaptı. Galatasaray Lisesi'ni bitiren Erçetin iyi derecede Fransızca biliyor.