- Web sitesi
- forumdaslar.com
- Tuttuğu Takım
-
Beşiktaş
- Meslek
- Webmaster
- @FORUMDASLAR
Kitchenette sahibi kim?
Tosyalı Holding Yönetim Kurulu Başkanı Fuat Tosyalı, "Şimdilik ticari havayolu işine girmeyi düşünmüyoruz. Bir özel jet satın aldık.
Parle sahibi kim?
Parle sahibi kim?
Rasim Özkanca, Borsa Lokantası'nın kurucusu, oğlu Umut Özkanca ile birlikte yarattıkları birçok restoran var. İstinye Park'taki Masa'dan Zorlu Center'daki Parle'ye ve hatta Dubai-Londra ve D-Maris'te yer alan Rüya'ya kadar…
Dream Grup kimin?
Dream Grup kimin?
Önceki gün Doğuş'un sahibi olduğu ve tüm restoranları çatısı altında tutan Dream'in Yönetim Kurulu Başkanı Nevzat Öztangut ile sohbet ettim ve öğrendim ki grup bu alandaki operasyonel kârını, her yıl bünyesine katmaya devam ettiği restoranlar ile 2015'ten beri yüzde 100 büyütüyor ve 2018 yılı sonunda 600 milyon liraya …
29 un sahibi kim?
Bu konsepti Türkiye'ye ilk getiren isim de 20 yıldır aynı servis ve lezzet görselliğini müdavimlerine aksatmadan sunan Ulus 29'un sahibi, İstanbul eğlence hayatında hatırı sayılı bir yeri olan Metin Fadıllıoğlu.
Midpointlerin sahibi kim?
Midpointlerin sahibi kim?
Biz de Türkiye'de köklü brasserie zinciri Midpoint'in Kurucu Ortaklarından Ayhan Çarıkçılar ile bir araya geldik ve keyifli bir sohbete imza attık. Midpoint dört ortaklı bir işletme. Ayhan Çarıkçılar, Numan Çarıkçılar, Recep Eryüzgeç ve Cengiz Sönmez tarafından hayata geçiriliyor.
Rasim Ozkanca kimdir?
Rasim Ozkanca kimdir?
Rasim Özkanca, 1948 Trabzon Faroz Mahallesi doğumlu… Trabzonspor'un iskeletini oluşturan mahallede doğup büyüdüğü için önceleri yaşamını libero futbolcu olarak programlamış. Genç takımda birlikte top koşturduğu Şenol, Ali Kemal'le birlikte profesyonel olacağı gün yükseköğrenim için İstanbul'da bulmuş kendini.
La Vina kimin?
doğuş grubunun zorlu'da açtığı yeni lokanta. ispanyol mutfağından yemekler sunmaktadır.
Dream Genel müdür?
Dream Genel müdür?
Orhan Cifci – Genel Müdür – D.ream (Doğuş Restaurant Entertainment and Management) | LinkedIn.
Ulus 29 kaç kişilik?
Ulus 29 kaç kişilik?
Ulus 29 kaç kişilik düğün kapasitesine sahiptir? Ulus 29 yemekli düğün için maksimum 200-300 kişi, kokteyl için ise maksimum 100-200 kişilik kapasiteye sahiptir. Ulus 29 açık alan kapasitesi maksimum 100-200 kişi, kapalı alan kapasitesi ise maksimum 50-100 kişidir.
Ulus 29 ne zaman açıldı?
1993 yılında açıldığında çok kısa bir zamanda İstanbul'un en popüler mekanlarından biri olmayı başaran Ulus 29 bugün klasiklerden biri kabul ediliyor.
Ayhan Çarıkçılar kimdir?
Ayhan Çarıkçılar kimdir?
Çarıkçılar, eski bir deniz subayı. Yaklaşık sekiz sene boyunca subaylık yapan başarılı girişimci, 1992 yılında istifa ediyor ve çalışmalarını ticaretin farklı dallarında devam ettiriyor.
Midpoint Türk mü?
Midpoint Türk mü?
Hikâyesi 2002'de Bağdat Caddesi'nde başlayan Midpoint, bugün 25'i İstanbul, 5'i Ankara, 2'si İzmir, 2'si Antalya ve en yenisi de İzmit'te olmak üzere 35 şubesiyle Türkiye'nin en büyük zincir markalarından biri haline geldi.