- Web sitesi
- forumdaslar.com
- Tuttuğu Takım
-
Beşiktaş
- Meslek
- Webmaster
- @FORUMDASLAR
Kitap resmi nasil cekilir?
6. Dinlendirici gözlüğünüz varsa onu da yanına iliştirin.
Kitap fotokopisi çekmek yasak mı?
Bundan böyle bir eserin yüzde 20'sinden fazlasının fotokopisini çekmek yasak. Bu kurala uymayanlar bir yıldan 5 yıla kadar hapis ceza alacak. Mevcut sistemde herhangi bir kitabın tamamıyla fotokopisini çekip kullanmak mümkün. …
Bookstagram ne demek?
Bookstagram, benim de aralarında bulunduğum, Instragram üzerinden okudukları kitapların yorumlarını, alıntılarını, birbirinden güzel fotoğraflarını paylaşan bir topluluk. Bir nevi Instagram bloggerlığı. Yayınevleri Bookstagram hesaplarına kitap tanıtma karşılığında ücretsiz olarak kitap gönderiyor.
Kitap çıktısı almak suç mu?
Özellikle eğitim-öğretim dönemlerinin başlangıcında yoğunlaşan, bununla birlikte bütün yıla yayılan kitabın fotokopi yoluyla kuralsız ve kontrolsüz kopyalanması da büyük bir sorun oluşturuyor. Bir kitabın eser sahibinin izni olmaksızın kısmen veya tamamen çoğaltılması telif hakkı ihlalidir ve suç.
Korsan kitap ne demek?
I. KORSAN KİTAP NEDİR? Orijinal kitap, bir yayınevinin yazar ile yaptığı yayın sözleşmesi uyarınca çoğalttığı ve bandrol gibi diğer koşullara uyarak satışa arz ettiği kitaptır [2]. Korsan kitap ise, orijinal kitabın izinsiz bir kopyasıdır.
CR Bookstagram ne demek?
Anlamı, bir yıl için hedeflenen yüz kitabın kırkının okunduğu. CR ( Currently Reading ) ise şu anda okudukları kitabın adını belirtmek için kullanılan bir kısaltma. Türkiye'de ve dünyada en çok takip edilen bookstagrammer hesaplarından benim de takip ettiğim bazılarını buraya ekliyorum.
Instagram Hesap Büyütme Yolları
- Strateji Belirleyin.
- Rakiplerinizi Analiz Edin.
- Kaliteli İçerikler Üretin.
- Etkileşim Kurun.
- Yorumları Cevaplayın.
- Etiketleri Kullanın.
- Doğru Zamanda Paylaşım Yapın.
- Sponsorlu Gönderi Oluşturun.