Modoratör
Efsanevi Üye
Kısı yardımı nereden alınır?
Kişinin herhangi bir sağlık güvencesi yoksa , 18 yaş üzerinde ise ADNK sistemine göre ikametinin bağlı olduğu Sosyal Yardımlaşma ve Dayanışma Vakıflarına nüfus cüzdanı ile gelerek müracaatta bulunabilir.
Kısı yardımı ne anlama gelir?
Muhtaçlığı Mütevelli Heyet Kararı ile tespit edilen ailelerin öğrenci olan çocukları için okula devam şartı (ayda 4 gün ve az olmak kaydı ile) 2 ayda bir periyodik olarak PTT vasıtasıyla annelere yapılan nakdi yardımlardır.
Sosyal yardım parası nereye yatacak?
Sosyal yardım parası nereye yatacak?
Söz konusu bu sosyal yardım ödemeleri tek seferlik olacak. Başvurular Aile ve Sosyal Hizmetler Bakanlığı'nca incelendikten sonra ödemeler yatmaya başlayacak. Sosyal yardım almasına engel bulunmayan vatandaşların kendi İban numaralarına ya da PTT hesaplarına yatırılacak.
Sosyal yardım parasının yattığını nasıl öğrenirim?
E-Devlet üzerinden 1100 TL sosyal yardım parası sorgulamak için aşağıdaki bağlantı üzerinden e-Devlet hesabınıza giriş yapın. Daha sonra arama butonu üzerinden Aile, Çalışma ve Sosyal Hizmetler Bakanlığı sayfasından "Sosyal Yardım Bilgileri Sorgulama" bölümüne gelin. Daha sonra sorgulamak için butona tıklayın.
Pandemi yardimi parası Sorgulama PTT hesabıma para yatmış mı?
T.C. KİMLİK NO İLE PTT PARA SORGULAMA Bunun için ALO PTT numarası olan 444 1 788 hattını aramanız yeterlidir. Zaten menüden hangi seçeneği seçmeniz gerektiği size telefon ile anons ediliyor. Ayrıca PTT'nin web sitesindeki online işlemler kısmını kullanarak da PTT kart hesap bakiyesi öğrenme işlemi yapabilirsiniz.
PTT'den sosyal yardım parası nasıl alınır?
PTT'den sosyal yardım parası nasıl alınır?
Herhangi bir düzenli geliri olmayan ve bu durumu belgeleyen vatandaşlar PTT tarafından ödenen sosyal destekten faydalanabilirler….PTT Yardım Parası Başvurusu
- e-Devlet Kapısı resmi web sitesine girilir.
- PTT Genel Müdürlüğü hizmetleri altında.
- PTT Üzerinden Yapılan Kurum Ödemeleri Sorgulama seçeneğine tıklanır.
PTT yardım parası ne zaman verilecek?
PTT Yardım Paraları Ne Zaman Yatacak PTT yardım parası başvurusu yaptıktan sonra PTT sosyal yardım paraları ortalama 1 hafta içerisinde onaylanmakta ve e-devlet üzerinden görünmektedir. Başvuru yapmanızın ardından 1 hafta sonra e-devlet üzerinden paranızın yatıp yatmadığını kontrol ederek ödemenizi hemen alabilirsiniz.
Pandemi para yatıp yatmadığını nasıl öğrenebilirim?
Sosyal yardım başvuru sonucu kaç günde çıkar?
Sosyal yardım başvuru sonucu kaç günde çıkar?
Hane yardımı başvurusu sonrası Aile ve Sosyal Hizmetler Bakanlığı yada Sosyal Yardımlaşma ve Dayanışma Vakfına başvurusundan sonra 2 hafta içerisinde yoğunluğa bağlı olarak ise en geç 1 ay içerisinde sonuçlanmaktadır.
PTT yatan paramı nasıl öğrenebilirim?
PTT hesabımda para olduğunu nasıl öğrenebilirim?
Hesabınızda bulunan bakiye bilgilerine ALO PTT hattı aracılığıyla ulaşabilirsiniz. Hesap bakiyesi sorgulama PTT için 444 1 788 numarasını aramanız yeterlidir. Dahili numarayı çevirdiğinizde kart işlemleriniz için önce 1 sonra 2'ye basınız. Bu menüde müşteri numaranız ve telefon şifreniz ile işlem yapabilirsiniz.