Son Konular

Kişi Engellenirse Mesaj Gider Mi?

• Konuyu Başlatan Konuyu Başlatan SoruCevap
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
S

SoruCevap

Kişi Engellenirse Mesaj Gider Mi? sorusu, sosyal medya kullanıcılarının sıklıkla sorduğu bir sorudur. Kişi engellendiğinde, mesajın gidip gitmeyeceği merak edilmektedir. Bu durumda, kişi engellenirse mesaj gider mi? sorusunun cevabı hayır olacaktır. Engellenen kişiye mesaj gönderildiğinde, mesaj karşı tarafa ulaşmayacaktır. Ancak, engellenen kişi, mesajı gönderen kişinin profilindeki mesaj taleplerini görebilir. Bu nedenle, kişi engellenirse mesaj gider mi? sorusuyla ilgilenen kullanıcılar, mesajlarının karşı tarafa ulaşmayacağını bilmelidir. Engellenen kişiye mesaj göndermek yerine, farklı iletişim yöntemlerini tercih etmek daha uygun olacaktır.
İçindekiler

Kişilerin birbirlerini engellemesi, çeşitli iletişim platformlarında sıkça karşılaşılan bir durumdur. Ancak, bir kişiyi engellemek, o kişinin mesajlarının size ulaşmasını engeller mi? İşte bu konuda merak edilen soruların cevapları:

1. Kişiyi engellediğimde mesajları alabilir miyim?

Hayır, bir kişiyi engellediğinizde o kişinin size gönderdiği mesajlar size ulaşmaz. Engellediğiniz kişinin size gönderdiği mesajlar, engelleme işlemi sona erene kadar sizin mesaj kutunuza gelmez.

2. Engellediğim kişi benim mesajlarımı görebilir mi?

Hayır, bir kişiyi engellediğinizde o kişi sizin mesajlarınızı göremez. Engellediğiniz kişi, size mesaj gönderse bile bu mesajlar size ulaşmaz ve engelleme işlemi sona erene kadar gönderdiği mesajları göremez.

3. Engellediğim kişiye mesaj gönderebilir miyim?

Hayır, bir kişiyi engellediğinizde o kişiye mesaj gönderemezsiniz. Engellediğiniz kişiye gönderdiğiniz mesajlar, engelleme işlemi sona erene kadar ulaşmaz.

4. Engellediğim kişinin mesajları nereye gider?

Engellediğiniz kişinin size gönderdiği mesajlar, engelleme işlemi sona erene kadar size ulaşmaz ve bir yerde depolanmaz. Bu mesajlar, engelleme işlemi sona erdiğinde size ulaşmaz.

5. Engelleme işlemini nasıl yapabilirim?

Engelleme işlemini yapmak için genellikle iletişim platformunuzun ayarlar bölümünden "Engelle" veya "Kişiyi Engelle" gibi bir seçeneği kullanmanız gerekmektedir. Bu seçeneği kullanarak istediğiniz kişiyi engelleyebilirsiniz.

6. Engellediğim kişiyi nasıl geri alabilirim?

Engellediğiniz kişiyi geri almak için genellikle iletişim platformunuzun ayarlar bölümünden "Engeli Kaldır" veya "Engeli Kaldırma" gibi bir seçeneği kullanmanız gerekmektedir. Bu seçeneği kullanarak engellediğiniz kişiyi geri alabilirsiniz.

7. Engellediğim kişiye mesaj gönderirsem ne olur?

Engellediğiniz kişiye mesaj gönderdiğinizde bu mesajlar o kişiye ulaşmaz. Engellediğiniz kişi, size mesaj gönderse bile bu mesajlar size ulaşmaz ve engelleme işlemi sona erene kadar gönderdiği mesajları göremez.

8. Engellediğim kişi beni engelleyebilir mi?

Evet, engellediğiniz kişi size karşı aynı şekilde engelleme işlemi yapabilir. Bu durumda sizin ona gönderdiğiniz mesajlar o kişiye ulaşmaz ve engelleme işlemi sona erene kadar gönderdiğiniz mesajları göremezsiniz.

9. Engellediğim kişiye çağrı yapabilir miyim?

Hayır, bir kişiyi engellediğinizde o kişiye çağrı yapamazsınız. Engellediğiniz kişiye yaptığınız çağrılar, engelleme işlemi sona erene kadar o kişiye ulaşmaz.

10. Engellediğim kişinin profil fotoğrafı görünür mü?

Engellediğiniz kişinin profil fotoğrafı genellikle görünmez. Engellediğiniz kişi, size mesaj gönderse bile profil fotoğrafı görünmez ve engelleme işlemi sona erene kadar gönderdiği mesajları göremezsiniz.

11. Engellediğim kişi beni nasıl engellediğini anlar mı?

Engellediğiniz kişi, sizi engellediğinizi anlayabilir. Çünkü engellediğiniz kişi size mesaj gönderdiğinde mesajı gönderme işlemi gerçekleşmez ve mesaj kutusunda bir hata mesajı alabilir.

12. Engellediğim kişi beni takip edebilir mi?

Hayır, engellediğiniz kişi sizi takip edemez. Engellediğiniz kişi, sizi takip etse bile paylaşımlarınızı göremez ve engelleme işlemi sona erene kadar sizi takip ettiğini fark edemezsiniz.

13. Engellediğim kişiye yorum yapabilir miyim?

Hayır, bir kişiyi engellediğinizde o kişiye yorum yapamazsınız. Engellediğiniz kişiye yaptığınız yorumlar, engelleme işlemi sona erene kadar o kişiye ulaşmaz.

14. Engellediğim kişi beni etiketleyebilir mi?

Evet, engellediğiniz kişi sizi etiketleyebilir. Ancak, engellediğiniz kişinin etiketlemesi sonucu sizin bildirimlerinizde veya profilinizde görünmez ve engelleme işlemi sona erene kadar etiketlemeyi fark edemezsiniz.

15. Engellediğim kişiye resim gönderebilir miyim?

Hayır, bir kişiyi engellediğinizde o kişiye resim gönderemezsiniz. Engellediğiniz kişiye gönderdiğiniz resimler, engelleme işlemi sona erene kadar o kişiye ulaşmaz.

16. Engellediğim kişi beni gruplardan çıkarabilir mi?

Evet, engellediğiniz kişi sizi gruplardan çıkarabilir. Engellediğiniz kişi, sizi gruplardan çıkardığında bu işlem gerçekleşir ve engelleme işlemi sona erene kadar o kişi tarafından çıkarıldığınızı fark edemezsiniz.

17. Engellediğim kişi beni arayabilir mi?

Hayır, bir kişiyi engellediğinizde o kişi size arama yapamaz. Engellediğiniz kişi size yaptığı aramalar, engelleme işlemi sona erene kadar size ulaşmaz.

18. Engellediğim kişi beni takip edebilir mi?

Hayır, engellediğiniz kişi sizi takip edemez. Engellediğiniz kişi, sizi takip etse bile paylaşımlarınızı göremez ve engelleme işlemi sona erene kadar sizi takip ettiğini fark edemezsiniz.

19. Engellediğim kişi beni neden engelledi?

Engellediğiniz kişinin sizi neden engellediğini bilemezsiniz. Kişilerin birbirlerini engellemesinin sebepleri kişisel veya iletişimsel olabilir. Engellenme durumuyla ilgili bilgi almak için engellediğiniz kişiyle iletişime geçmeniz gerekmektedir.

Kişi engellendiğinde mesajları alamaz ve gönderemez.
Engellenen kişi mesajları göremez ve cevaplayamaz.
Engellenen kişiye mesaj göndermek mümkün değildir.
Engellenen kişiye gönderilen mesajlar teslim edilmez.
Engellenen kişiye mesaj göndermek için engeli kaldırmak gerekmektedir.

Kişi engellendiğinde mesajları alamaz ve gönderemez.
Engellenen kişi mesajları göremez ve cevaplayamaz.
Engellenen kişiye mesaj göndermek mümkün değildir.
Engellenen kişiye gönderilen mesajlar teslim edilmez.

T

Vakıf Emeklilik Bes Nasıl İptal Edilir?

T

Anne Sütü Hangi Hastalıklara İyi Gelir?

1. Konular

1. 1.284.247
  2. Mesajlar

1. 1.670.678
  3. Kullanıcılar

1. 33.204
  4. Son üye

Geri