Modoratör
Efsanevi Üye
Kış lastiği hangisi?
2019 ve 2018 yılı en iyi kış lastiği, yapılan testlerin çoğunda aldıkları birincilikler ile GoodYear UltraGrip Performance+ ve Continental WinterContact TS 860 oluyor.
Kormoran nasıl bir lastik?
Kormoran nasıl bir lastik?
Ben de kış lastiği için ucuz bir alternatif arayışında iken bana da kendi lastikcim dahil 2-3 farklı "usta" Kormoran tavsiye etti. Test sonuçlarını incelediğimde, Kormoran kış lastiklerinin karda çok iyi olduğu ancak kuru ve ıslak zeminde çok çok kötü olduğu ve bu yüzden de uzak durulması gerektiğini gördüm.
Kormoran kimin ürünü?
Merhaba, Kormoran markası Michelin güvencesiyle üretilen bir markadır.
En iyi kış lastiği hangisi 2022?
En iyi kış lastiği hangisi 2022?
En iyi kış lastikleri (testlere göre)
# | İsim | Puanlamamız
1 | Goodyear UltraGrip Performance SUV Gen-1 | 89.1% 79.2% 85.3% 84.8%
2 | Michelin Pilot Alpin 5 | 74.2% 93.5% 88.1% 74.6%
3 | Vredestein Wintrac Pro | 87.7% 76.9% 84.7% 73.1%
4 | Dunlop Winter Sport 5 SUV | 93.8% 73.6% 90.2% 70.8%
Kormoran nedir?
michelin'in ikinci parti ürünü olarak adlandırılan bir otomobil lastiği markası. kış lastiklerinin performansı gayet güzel. fiyatı da uygun.
Michelin yan ürünü hangisi?
Michelin yan ürünü hangisi?
Tigar: 2005'de Michelin grubuna bağlanan, 2009'dan beri de %100 oranında bu grup ile birleşen Sırp menşeli marka Pirot'taki fabrikasında dünyaya gelmiş olup hem kendi markası hem de Riken ve Kormoran markaları için lastik üretmektedir.
Karda lastik nasıl olmalı?
Aracın karlı havalarda kontrolünü kaybetmemesi ve bir kazaya karışmaması için doğru tercih edilmesi gerekmektedir. Tercih edilecek olan lastiklerin ilk olarak diş derinliğine bakılmalıdır. Diş derinliği eğer 1,5 mm nin altına inerse, kesinlikle bu lastiklerini kullanmaması gerekiyor.
11 karda ne çeşit lastik daha fazla tutunma sağlar?
11 karda ne çeşit lastik daha fazla tutunma sağlar?
Kış lastiklerinde kullanılan daha yumuşak kauçuk, asfalt yolda yola tutunmayı iyileştirirken, bu lastikler normal lastiklere göre daha derin ve geniş dişlere de sahiptir. Daha güçlü yol tutuşu ve denge için diş blokları arasında oluk adı verilen küçük kanallar bulunmaktadır.