Modoratör
Efsanevi Üye
Kırmızı odada Süveyda ne olmuş?
Kırmızı Oda dizisinde Süveyda'nın hastalığı Kleptomani olarak biliniyor. 19 yaşında olan Süveyda annesinin zoruyla kendisini Kırmızı Oda'da bulunur. Aynı zamanda epilepsi hastası olan Süveyda'nın ilk kez 6 yaşında evden kaçtığı ve daha sonra da kaçmaya devam ettiği ortaya çıktı.
1001 Gece Masalları zafer gerçekte kim?
Zafer ise oldukça köklü bir ailenin oğludur. İyi bir eğitim alan Zafer yurt dışında tahsil gördükten sonra ülkesine geri dönmüştür. Zafer yurt dışında eğitim aldığı sırada Alman bir kıza aşık olur ve onunla evlenmek ister. Türkiye'ye döndüğünde ailesiyle bu fikrini paylaşan Zafer büyük bir tepkiyle karşılanır.
Kırmızı Oda Yeni Bölüm Bu Akşam Var mı?
Kırmızı Oda Yeni Bölüm Bu Akşam Var mı?
Kırmızı Oda dizisi bu akşam ekrana gelmeyecek. Dizi geçtiğimiz hafta final bölümü ile ekrana geldi.
Kırmızı Oda Süveyda çıktı mı?
Kırmızı Oda Süveyda çıktı mı?
Kırmızı Oda dizisinde 'Süveyda' karakterini canlandıran güzel oyuncu, karakterinin hikayesinin sona ermesiyle beraber diziden ayrıldı.
Kırmızı odadaki Süheyda kimdir?
Kırmızı Oda dizisinde Süveyda karakterine İlayda Alişan hayat veriyor.İlayda Alişan, 1996 yılında İstanbul'da dünyaya geldi. Behçet Kemal Çağlar Lisesi'nde eğitimini tamamladıktan sonra küçük yaşlarda oyunculukla tanıştı. 2011 yılında Bir Çocuk Sevdim dizisi ile ekranlara adım attı.
Kırmızı Oda Zafer ve Nihal gerçek hayatta kim?
Kırmızı Oda Nihal, Esra Ronabar tarafından canlandırılıyor. 1978 yılında İzmir'in Ödemiş ilçesinde dünyaya geldi. Bir ikizi olan Ronabar, üniversite sınavında Ankara Üniversitesi Mühendislik Fakültesi Kimya Bölümü'nü kazandı.
Kırmızı Oda zafer gerçekte kimin hayatını anlatıyor?
Kırmızı Oda zafer gerçekte kimin hayatını anlatıyor?
Zafer, ülkenin önde gelen tanınmış iş adamı Vahit Karahanoğlu'nun oğludur. Babasından intikam almak için yaptığı evlilik onun hayatını mutsuz bir hale dönüştürmüş. Vahit Karahanoğlu, dizinin senaryosunda aldığı isimle kitapta da aynı isimle yer alıyor.
Kırmızı Oda neden bitiyo?
Kırmızı Oda neden bitiyo?
KIRMIZI ODA NEDEN FİNAL YAPIYOR? Dizi reytinglerde eski başarısını yakalayamadığı için final kararı aldığı belirtiliyor. Kırmızı Oda'ya veda paylaşımı yapan Kaya, "Şifa niyetine çıktığımız yolculuğu 61. Bölümün sonunda bu cuma noktalıyoruz.
Kırmızı Oda bitti mi?
Cuma günleri ekrana gelen Kırmızı Oda dizisi bu akşam final yapıyor. 61. bölümüyle seyirciye veda edecek dizinin neden final yaptığı merak edilirken "Kırmızı Oda bitti mi, neden final yapıyor?" diye soruluyor. Başrolünde Binnur Kaya'nın yer aldığı Kırmızı Oda 61. bölümü ile seyircinin karşısına çıkacak.
Kırmızı odadaki Süveyda kaç yaşında?
Kırmızı Oda Süveyda gerçek adı nedir?
Kırmızı Oda Süveyda gerçek adı nedir?
İşte Kırmızı Oda Süveyda'nın gerçek ismi be hayatı… Kırmızı Oda dizisinde Süveyda karakterine İlayda Alişan hayat veriyor.İlayda Alişan, 1996 yılında İstanbul'da dünyaya geldi. Behçet Kemal Çağlar Lisesi'nde eğitimini tamamladıktan sonra küçük yaşlarda oyunculukla tanıştı.