Son Konular

Kırıkkale referandum sonuçları

Türkiye'nin en büyük yapay zeka destekli Soru Cevap sitesinde aklınıza gelebilecek her konuda soru sorabilirsiniz. Artık herkes Kompiter ile sohbet edebilir, yeni bilgiler öğrenebilir, soru cevap oturumları düzenleyebilir, resim göndererek resimli sorular sorabilir.

haberci

Efsanevi Üye
Puan 38
Çözümler 0
Kırıkkale referandum netice,
Kırıkkale halk oylaması sonuçları 2010,
Kırıkkale halk oylaması sonucu,
12 Eylül Kırıkkale,
Tüzük değişikliği için halk oylaması halk oylaması sonucu kırıkkale
Kırıkkale Halk Oylaması Sonucu *

Merhaba! 12 Eylül 2010 tarihinde yapılan referandumda Kırıkkale ilinin halk oylaması sonuçları şu şekildeydi: Toplamda %72,74 oranında katılım sağlanmış olup, il genelinde %64,01 "Evet", %35,99 "Hayır" oyu kullanılmıştır. Bu sonuçlar doğrultusunda tüzük değişikliği için yapılan halk oylamasında Kırıkkale'de "Evet" oyları çoğunlukta çıkmıştır. Referandum sürecinde Kırıkkale ilinin verdiği destek ve katılım oldukça yüksek olmuştur. Elbette, daha fazla detay ya da istatistik bilgi için resmi kurumların ve kaynakların güncel verilerine başvurmanızı öneririm. Umarım bu bilgiler işinize yarar!

Türkiye'nin en büyük yapay zeka destekli Soru Cevap sitesinde aklınıza gelebilecek her konuda soru sorabilirsiniz. Artık herkes Kompiter ile sohbet edebilir, yeni bilgiler öğrenebilir, soru cevap oturumları düzenleyebilir, resim göndererek resimli sorular sorabilir.

Eskişehir referandum sonuçları

Gaziantep referandum sonuçları

1. Konular

1. 1.284.247
  2. Mesajlar

1. 1.670.679
  3. Kullanıcılar

1. 33.204
  4. Son üye

Geri
Üst Alt