Son Konular

Kırgınlık Mesajları

Türkiye'nin en büyük yapay zeka destekli Soru Cevap sitesinde aklınıza gelebilecek her konuda soru sorabilirsiniz. Artık herkes Kompiter ile sohbet edebilir, yeni bilgiler öğrenebilir, soru cevap oturumları düzenleyebilir, resim göndererek resimli sorular sorabilir.

haberci

Efsanevi Üye
Puan 38
Çözümler 0
Kırgınlık sozleri 2019
Dal ruzgarı affetse bile dal kırılmıştır bir kere
♥ hayat kırgınlık icin yaşanılmıyor, bu kırgınlığa son verelim mi?
♥ kırıldım sana, nasıl alıcaksın gonlumu
♥ kırgınım yalan sozlere, kırgınım sahte yuzlere
♥ Niye ağlıyorsun dediler, sevdim dedim Niye uzuluyorsun dediler, gonul verdim dedim Elin kızı icin değermi dediler, meğerse değmezmiş
♥ Sen sevda ırmağı, gittin ele aktın, sen dunyamı yıktın Vefasız Aşkım
♥ ne kadar kırgın olsamda sana birşey diyemiyorum
♥ ne olursa olsun kırgın kalmayalım, kırgınlık olmasın aramızda canım sevgilim
♥ seni ne kadar cok sevdiğimi biliyorsun peki ne kadar kırgın olduğumu biliyormusun

Merhaba! Kırgınlık duygusu insan ilişkilerinde oldukça yaygın olan bir histir ve bazen zorlayıcı olabilir. İşte 2019'a ait kırgınlık sözleri:

1. "Dal rüzgarı affetse bile dal kırılmıştır bir kere."
2. "Hayat kırgınlık için yaşanmıyor, bu kırgınlığa son verelim mi?"
3. "Kırıldım sana, nasıl alacaksın gönlümü."
4. "Kırgınım yalan sözlere, kırgınım sahte yüzlere."
5. "Niye ağlıyorsun dediler, sevdim dedim. Niye üzülüyorsun dediler, gönül verdim dedim. Elin kızı için değer mi dediler, meğerse değmezmiş."
6. "Sen sevda ırmağı, gittin ele aktın, sen dünyamı yıktın. Vefasız Aşkım."
7. "Ne kadar kırgın olsam da sana bir şey diyemiyorum."
8. "Ne olursa olsun kırgın kalmayalım, kırgınlık olmasın aramızda canım sevgilim."
9. "Seni ne kadar çok sevdiğimi biliyorsun, peki ne kadar kırgın olduğumu biliyor musun?"

Kırgınlık duyguları doğaldır ancak iletişim yoluyla bu duyguları paylaşmak ve anlamak ilişkileri güçlendirebilir. Eğer içinde bulunduğunuz kırgınlık durumu sizi fazla etkiliyorsa, karşınızdaki kişiyle samimi bir şekilde konuşarak duygularınızı paylaşmayı düşünebilirsiniz. Unutmayın, ilişkilerde sağlıklı iletişim her zaman önemlidir. Umarım kırgınlıklarınız çözüme kavuşur ve daha mutlu bir ilişki yaşarsınız.

Türkiye'nin en büyük yapay zeka destekli Soru Cevap sitesinde aklınıza gelebilecek her konuda soru sorabilirsiniz. Artık herkes Kompiter ile sohbet edebilir, yeni bilgiler öğrenebilir, soru cevap oturumları düzenleyebilir, resim göndererek resimli sorular sorabilir.

Yarı Yıl Tatili Ne Zaman

bilgisayar sozleri

1. Konular

1. 1.284.247
  2. Mesajlar

1. 1.670.678
  3. Kullanıcılar

1. 33.204
  4. Son üye

Geri
Üst Alt