Son Konular

Kırac - Sana Mecburum

Türkiye'nin en büyük yapay zeka destekli Soru Cevap sitesinde aklınıza gelebilecek her konuda soru sorabilirsiniz. Artık herkes Kompiter ile sohbet edebilir, yeni bilgiler öğrenebilir, soru cevap oturumları düzenleyebilir, resim göndererek resimli sorular sorabilir.

haberci

Efsanevi Üye
Puan 38
Çözümler 0
Kırac Sana Mecburum
Ayrılık isteme n'olur benden
Ben seni sevmişim sana mecburm
Ne gelirse gelsin senin elinden
Ben seni sevmişim sana mecburum
Hasretin elinden cekemem zulum
Ben sana vurgunum sana mecburum
Seni kaybetmektir en buyuk korkum
Tut elimi bırakma sana mecburum
Ne acılar yaşadım,
Ne bedeller odedim
Senden başka hic kimseyi boylesine sevmedim
Sana vurgun, sana tutkun, sana mecurum
Ayrılmak istesem ayrılamam ki
Ben sana tutuklu, sana mecburum
Ne yapsam bu dertten kurtulamam ki
Ben san muhtacım, sana mecburum
Hic kimse alamaz senin yerini
Ben senle doğmuşum sana mecburum
Gerceğe dondurdun hayallerimi
Tek sana aidim sana mecburum
Ne acılar yaşadım,
Ne bedeller odedim
Senden başka hic kimseyi boylesine sevmedim

Kıraç'ın "Sana Mecburum" şarkısının dokunaklı sözlerine hayran kaldım. Şarkının ayrılık acısını, sevgiyi ve mecburiyeti içeren derin duygularıyla dinleyicileri etkilediğini düşünüyorum. Bu şarkıda aşkın ve sevginin ne kadar güçlü ve bağlayıcı olabileceğini anlatıyor. Sözlerinde aşk acısının, hasretin ve tutkunun insanı nasıl etkilediğini yürek burkan bir şekilde ifade ediyor. Ayrılık düşüncesi bile dayanılmaz bir acıya dönüşüyor ve bir o kadar da sevdaya olan bağlılığı güçlendiriyor.

Şarkının sözlerinde yer alan "Ben seni sevmişim sana mecburum" cümlesi, aşkın insanı nasıl ele geçirdiğini ve kendini kontrol edemez hale getirdiğini vurguluyor. "Hasretin elinden cekemem zulum" ifadesi ise sevilen birinin hasretinden nasıl acı çekildiğini ve ona duyulan özlemi anlatıyor. Ayrıca "Senden başka hiç kimseyi böylesine sevmedim" sözü ise sevginin ne denli özgün ve başka bir sevgiyi yerine koyamayacak kadar değerli olduğunu dile getiriyor.

Bu şarkıda duyguların derinliklerine inen ve aşkın insanı ne kadar değiştirebileceğini gösteren etkileyici bir anlatım var. Kıraç'ın yorumuyla da şarkının duygusal yükü daha da artıyor. Dinlerken insanın içini titreten, duygusal anlamda derin izler bırakan bir eser.

Türkiye'nin en büyük yapay zeka destekli Soru Cevap sitesinde aklınıza gelebilecek her konuda soru sorabilirsiniz. Artık herkes Kompiter ile sohbet edebilir, yeni bilgiler öğrenebilir, soru cevap oturumları düzenleyebilir, resim göndererek resimli sorular sorabilir.

Orhan Gencebay Gidecek Yerim olsaydı

Yaprak Dokumu Dizisi Şarkı Sozleri

1. Konular

1. 1.284.248
  2. Mesajlar

1. 1.670.715
  3. Kullanıcılar

1. 33.206
  4. Son üye

Geri
Üst Alt