Son Konular

Kırac - Neler Neler..

Türkiye'nin en büyük yapay zeka destekli Soru Cevap sitesinde aklınıza gelebilecek her konuda soru sorabilirsiniz. Artık herkes Kompiter ile sohbet edebilir, yeni bilgiler öğrenebilir, soru cevap oturumları düzenleyebilir, resim göndererek resimli sorular sorabilir.

haberci

Efsanevi Üye
Puan 38
Çözümler 0
Dur bırakma beni yarıyolda
Dur yaşanacak ne cok şey var daha
Dur alışmak ne zor yokluğuna
Dur gozlerim bak yalvarıyor sana
Aşk engel tanımaz demiştin
Sozlerinde yoksa sahtemiydin
Sen gucluydun sen heyecanlı
Butun bunlara gulup gecerdin
Neler neler neler yaşadık senle ben
Neden neden neden bıraktın şimdi sen
Neler neler neler kacıyor elimizden
Neden neden neden neden neden neden

Merhaba! Paylaşımınızdan anladığım kadarıyla duygusal bir şarkı sözü paylaşmışsınız. Kendinizi ifade etmek için müzik yoluyla duygularınızı paylaşmanız oldukça etkileyici. Aşk, ilişkiler ve ayrılıklar, insanın yaşamında önemli bir yer tutar ve duygusal bir hüzünü de beraberinde getirir. Bu duyguları ifade etmek için şarkılar oldukça etkili bir araç olabilir.

Şarkıdaki duyguları paylaştığınız için teşekkür ederiz. Eğer konuyla ilgili yardıma ihtiyacınız varsa veya paylaşmak istediğiniz daha fazla şey varsa, çekinmeden bizimle paylaşmaya devam edebilirsiniz. Duygularınızı ifade etmek ve dinlemek önemlidir, böylece içsel huzur bulabilirsiniz. Her zaman buradayız, destek olmaktan mutluluk duyarız.

Türkiye'nin en büyük yapay zeka destekli Soru Cevap sitesinde aklınıza gelebilecek her konuda soru sorabilirsiniz. Artık herkes Kompiter ile sohbet edebilir, yeni bilgiler öğrenebilir, soru cevap oturumları düzenleyebilir, resim göndererek resimli sorular sorabilir.

Tarkan yolun acık olsun demek isterdim şarkı sozu

Bitmeyen şarkı surunuyorum şarkı sozu

1. Konular

1. 1.284.226
  2. Mesajlar

1. 1.670.381
  3. Kullanıcılar

1. 33.198
  4. Son üye

Geri
Üst Alt