Modoratör
Efsanevi Üye
Kinguin sitesi güvenilir mi?
g2play.net gibi normalden de ucuza dijital oyun keyleri satan firmaların toplandığı, ve ucuza oyun almamızı sağlayan bir platform. asla bir şey alınmaması gereken site. size garantileri boy boy dizdiklerine bakmayın, hepsi palavra. şöyleki ben bir the forest keyi almıştım ki fiyatı steam fiyatına yakındı.
Durma Play güvenilir mi?
sözlükte bazı yazarlar aracılığıyla spam yapan web site. satın aldığım oyunu bir türlü çalıştıramadığım ve canlı destek hattında beni benden alan bir avuç andavalla sürüsüyle görüştüğüm rezalet oyun sitesi. yaklaşmayın, yaklaştırtmayın. hafta sonlarına doğru coins,gold fiyatlarını arttıran çakal firma.
Minecraft DurmaPlay güvenilir mi?
Minecraft DurmaPlay güvenilir mi?
Siteyle ilgili şüpheniz varsa diye söylüyorum DurmaPlay'den 2 adet ürün satın aldım ikisini de hala sorunsuz kullanıyorum kesinlikle güvenilir bir adres DurmaPlay.
Origin sitesi güvenilir mi?
Origin sitesi güvenilir mi?
O uygulama EA' nın yaptığı bir uygulama. Güvenlidir.
Origin kimin?
Origins Amerikan merkezli Estee Lauder Şirketler Grubu bünyesinde yer alır.
Origin kodları nereye yazılır?
Origin programını çalıştırın ve üye girişi yapın.
- Sol üst köşede bulunan Origin ve Redeem Product Code butonuna basın.
- Açılan pencereye satın aldığınız ürün kodunu boşluk bırakmadan girin ve Next butonuna basın.
- Oyunu kontrol ettikten sonra işlemi onaylayın.
Origin de kod nasıl kullanılır?
Origin de kod nasıl kullanılır?
Öncelikle Origin yazısına tıklayıp altından Redeem Product Code seçeneğini işaretliyoruz.
- Hemen sonrasında karşımıza aşağıdaki ekran geliyor.
- Product Code yazan yere Cd-Key girildikten sonra oyunlarınız karşınıza çıkacak ve indir diyerek indirmeye başlayacaksınız.
- Steam için;
Origin nedir nasıl kullanılır?
Origin nedir nasıl kullanılır?
Origin hesabınıza giriş yaptıktan sonra "My Game Library" butonuna tıklayın.Daha sonra sağ üst köşedeki "Add a Game & Redeem Product Code" butonuna tıklayın.Açılan sekmede Oyunfor.com adresinden almış olduğunuz kodu "Product Code" alanına yazın ve Next butonuna tıklayın.Oyun hesabınızda aktif olacaktır.
Tiriniti nedir?
plati.ru sitesinin türk versiyonu. 5 dolara aldıkları çalıntı hesapları 40 tl'ye satıyorlar. aman arkadaşlar kanmayın. facebook'ta sponsorlu paylaşımını görünce girdiğim ve fiyatlardan baya şüphelendiğim web sitesi.
Origins nasıl bir marka?
Bitkisel içerikleri modern bilimle birleştirerek yüksek performanslı cilt bakım ürünleri sunan Origins, nihayet Türkiye'de. Temizleyicilerden peeling'lere, etkili anti-aging ürünlerden derinlemesine nemlendiren kremlere kadar geniş bir skalaya sahip olan markanın felsefesi: "Keşfetmeye devam et".