Son Konular

Kindle nasil temizlenir?

ZeberusZeberus is verified member.

(¯´•._.• Webmaster •._.•´¯)
Yönetici
Webmaster
Puan 113
Çözümler 4

Kindle nasıl temizlenir?

Ekitabı tamamen kaldırmak için amazon.com'daki "manage your devices" kısmına gidip "personal documents" kısmından tüm cihazlarınızdan ve buluttan tamamen silebilirsiniz. Bu nedenle bazı ekitaplarda "remove from Device" seçeneği bazılarında "delete this book/issue" seçeneği vardır.
Kindle programı ne işe yarar?
Kindle bir elektronik kitap okuyucu ancak basit haliyle içinde yüzlerce kitabı saklayan, bataryası neredeyse bir ay giden, gözleri pek yormayan kullanışlı bir cihaz. Ayrıca gazete ve dergileri istediğiniz şekilde indirip Kindle'a gönderme özelliği var.
Amazon Kindle PDF açıyor mu?
Kindle okuyucu, günümüzün en popüler e-kitap okuyucularından biridir. Kindle'ı e-Kitap okumak için kullandıysanız, okuyucunun AZW, TXT, PDF, MOBI, DOC vb. Gibi birçok formatı destekleyebileceğini fark edeceksiniz. Tüm Amazon Kindle uygulamaları ve e-okuyucular PDF dosyalarını destekler.

Hangi dokümanla Kindle yapıyorsunuz?

diyelim antalya'dasınız. internete bağlı bilgisayarınızdan bir dokümana send-to-kindle yapıyorsunuz. (kindleın şifresini bilmeniz lazım) mesela istanbul'daki kindle -otomatik olarak- wifi'ye bağlanıyor ve doküman 1-2 dakika içinde kindlea inmiş oluyor. fevkaladenin fevki diyelim.
Kindle Touch'ı bilgisayara bağlıyorum.?
kindle touch'ı windows 7 yüklü bilgisayara bağlıyorum. herhangi bir pdf dosyasına sağ tuşla tıklıyorum. send to yazısına tıkayınca kindle gözüküyor zaten. kindlea tıklayınca dosya kindlea gidiyor. program 3 tık ile yapılan işi 2 tıka indirmiş. ben olsam yüklemezdim.
Bir Kindle Touch satın alırsanız birkaç gün açık bırakın.?
Bir Kindle Touch satın aldıysanız WiFi özelliğini birkaç gün açık bırakın. Kindle kendi kendine yazılım güncellemesini indirip kuracaktır. Bundan sonra menüde yeni çıkan seçeneğe tıklayarak ekranı yatay ya da dikey olarak kullanabilirsiniz. Özellikle de PDF dosyalarına bakarken bu seçenek gerekebiliyor.

Zaman atlamali video nedir?

Mean degeri nasil hesaplanir?

1. Konular

1. 1.284.224
  2. Mesajlar

1. 1.670.349
  3. Kullanıcılar

1. 33.204
  4. Son üye

Geri
Üst Alt