- Web sitesi
- forumdaslar.com
- Tuttuğu Takım
-
Beşiktaş
- Meslek
- Webmaster
- @FORUMDASLAR
Kimler kurumsal hat alabilir?
Abonelik İşlemleri Kimler Yararlanabilir? Tüzel kişiler: Türk Ticaret Kanunu'nda belirtilmiş şirketler (anonim, limited, komandit, kolektif), kooperatifler, dernekler, vakıflar, siyasi parti, sendika, tüzel kişiliği haiz kamu kurum ve kuruluşları.
Şirket hattına nasıl geçilir?
Başvurabilmeniz için gereken evraklar:
- Yeni tesis abonelik sözleşmesi ve başvuru formu imza sirküleri.
- Şirket yetkilisinin kimlik fotokopisi.
- KDV tahakkuk fişi ya da vergi levhası.
Şirket hattı ne demek?
insanlarin elleri kollari dolduran, kiclarindan baslarindan telefon yumurtlamalarina sebep olan, faturasi bazen limitli bazen limitsiz calistiklari sirketlerce odenen telefon hattlari yerine kullanilan tabir.
Turkcell şirket hattı nedir?
Turkcell kurumsal hat servisleri, tüm telefon ve internet paketlerinizi kapsayan tüm çalışanlarınızın şirket hatlarını tek çatı altında yönetmenizi sağlayan teklifler bütünüdür.
Türk Telekom şirket hattı nasıl alınır?
Yeni Kurumsal Hat Almak İçin Tüm Türk Telekom bayilerinde abonelik sözleşmesini doldurarak ve gerekli belgeleri getirerek veya 444 5 444'ü arayarak kaliteli ve avantajlı iletişimin tadını çıkarmaya hemen başlayabilirsiniz.
Kurumsal numara nasıl alınır?
Şirket, kurum vs. Olmayıp, icra ettiği işle ilgili numara almak isteyen kullanıcıların ise vergi levhasına ve imza beyannamesine sahip olması gerekir. 444'lü numaraların çalışabilmesi için, sahibi olan kurumun en az 5 adet telefon hattına sahip olması gerekir.
Turkcell Kurumsal mi?
Turkcell, Türkiye'de kurulmuş; yerleşik, entegre iletişim ve teknoloji hizmetleri şirketidir. Müşterilerine mobil ve sabit şebekeleri üzerinden ses, data, TV hizmetleri ve katma değerli bireysel ve kurumsal servisler sunmaktadır. Türkiye'de mobil iletişim, Şubat 1994'te Turkcell'in hizmete girmesiyle başladı.
Turkcell şirketim nasıl giriş yapılır?
Uygulamayı "Turkcell Şirketim" yazarak App Store, Google Play'den ücretsiz indirebilirsiniz. Şirketim'e sadece şirketlerin Özel Şifre Yetkilileri" GSM NO ve parolaları ile giriş yapabilirler. Parolanızı hatırlamıyorsanız PAROLA yazıp 8660'a ücretsiz SMS göndererek alabilirsiniz.