Son Konular

Kim bu Servet Yardimci?

Editör

Efsanevi Üye
Puan 38
Çözümler 0

Kim bu Servet Yardımcı?

Servet Yardımcı, Yardımcı Grup Yönetim Kurulu Başkanı ve Türkiye Futbol Federasyonu (TFF) 1. Başkan Vekilidir. Servet Yardımcı, 1957 yılında Rize'de doğmuştur. Annesi Saymur Yardımcı, Babası Şevket Yardımcı'dır.

Servet Yardımcı hangi partiden?

Servet Yardımcı
Yerine geldiği | Nihat Özdemir
UEFA Yönetim Kurulu Üyesi
Görevde
Makama geliş 5 Nisan 2017

Servet Yardımcı kimdir ne iş yapar?

Servet Yardımcı (d. 26 Aralık 1957, Rize ) Türk armatör ve spor yöneticisi. Türkiye Futbol Federasyonu 1. Başkan Vekili ve UEFA Yönetim Kurulu üyesi.

Servet Başkan Kimdir?

Servet Başkan Kimdir?
26 Aralık 1957 tarihinde Rize'de dünyaya gelen Servet Yardımcı, aslen Rizelidir. Türk amatör ve spor yöneticisi olan Yardımcı, Türkiye Futbol Federasyonu 1. Başkan Vekili ve UEFA Yönetim Kurulu üyesidir. 63 yaşındaki Servet Yardımcı, amatör olarak futbol oynamış, bir dönem de Rizespor'da yöneticilik yapmıştır.

Servet Yardımcı hangi hakeme küfür etti?

Servet Yardımcı hangi hakeme küfür etti?
Maç içindeki kararlarla gündemi uzun süre meşgul eden karşılaşmaya ilişkin Servet Yardımcı, maçın hakemi Serkan Çınar'ı arayarak çok ağır ifadeler kullandı.

Hasan Kemal Yardımcı Kimdir?

Hasan Kemal Yardımcı, 27 Nisan 1950'de Rize'de doğdu. Babasının adı Şevket, annesinin adı Saynur'dur. İnşaat Mühendisi, Sanayici ve Armatör; İstanbul Devlet Mühendislik ve Mimarlık Akademisi Vatan Mühendislik Yüksek Okulu'nu bitirdi. Yardımcılar Holding AŞ Yönetim Kurulu Başkanlığı görevini yürüttü.

Hasan Kemal Yardımcı nereli?

Hasan Kemal Yardımcı, 27 Nisan 1950'de Rize'de doğdu. Babasının adı Şevket, annesinin adı Saynur'dur. İnşaat Mühendisi, Sanayici ve Armatör; İstanbul Devlet Mühendislik ve Mimarlık Akademisi Vatan Mühendislik Yüksek Okulu'nu bitirdi.

TFF görev süresi ne kadar?

Yeni başkan 1 yıl görev yapacak. Seçime kadar TFF Başkanlığına dün vekaleten Servet Yardımcı getirilmişti.

Federasyon başkanı kaç yılda bir yapılır?

Federasyon başkanı kaç yılda bir yapılır?
6 – Başkan'ın görev süresi dört yıldır.

Federasyon başkanlığı seçimleri kaç yılda bir yapılır?

Federasyon başkanlığı seçimleri kaç yılda bir yapılır?
(4) Başkanın görev süresi dört yıldır. Başkanın seçimi, yönetim, denetim ve disiplin kurullarının seçimi ile birlikte yapılır.

Servet Yardımcı, Türk armatör ve spor yöneticisi olarak önemli bir isimdir. 26 Aralık 1957 tarihinde Rize'de doğmuş olan Yardımcı, Türkiye Futbol Federasyonu 1. Başkan Vekili ve UEFA Yönetim Kurulu üyesidir. Aynı zamanda Yardımcı Grup Yönetim Kurulu Başkanıdır. 63 yaşındaki Servet Yardımcı, amatör olarak futbol oynamış ve Rizespor'da yöneticilik de yapmıştır.

Hasan Kemal Yardımcı ise Rize doğumlu bir inşaat mühendisi, sanayici ve armatördür. 27 Nisan 1950 tarihinde dünyaya gelen Hasan Kemal Yardımcı, Yardımcılar Holding AŞ'nin Yönetim Kurulu Başkanlığı görevini yürütmüştür.

TFF Başkanı, 1. Başkan Vekili ve diğer yönetim kurulu üyeleri için seçimler dört yılda bir yapılır. Bu sürenin sonunda yeni bir başkan seçilir veya mevcut başkan göreve devam edebilir, görev süresi yeniden dört yıl olmak üzere. Bu süreçte yönetim, denetim ve disiplin kurullarının seçimi de aynı seçimlerde gerçekleştirilir.

Orf ve Adetlerimiz ornekler nelerdir?

Turk Ticaret Bankasi Genel Mudur?

1. Konular

1. 1.284.248
  2. Mesajlar

1. 1.670.715
  3. Kullanıcılar

1. 33.207
  4. Son üye

Geri
Üst Alt