Editör
Efsanevi Üye
Kilitlemek mi kilitlemek mi?
işte sorunun cevabı aşağıdadır. Bu kelime genellikle Kitlemek şeklinde yanlış yazılıyor. Doğru kullanımı Kilitlemek şeklinde olmalıdır.
Argoda kilitlemek ne demek?
argoda bir yükümlülüğü (borç, iş vs.) başkasının üstüne yıkmak. birini birsey soyleyemez duruma getirmek… susturmak..
Hesabı kilitlemek ne demek?
Hesabı kilitlemek ne demek?
ortak yapılan bir harcamanın bedelini karşı tarafın üstüne yıkmak. yüzsüzlük gerektiren bir eylem.
Kitleme ne demek?
Kitle vücutta normalde bulunmayan şişlik veya yumru olarak tanımlanabilir. Vücutta her şişlik tümör anlamına gelmez. Herhangi bir kaza ya da travma sonrası da hematom dediğimiz cilt altına kanamalar olabilir, bunlar o bölgede bir şişlik oluşturabilir ve bu zamanla geçer.
Kitledi nasıl yazılır TDK?
işte sorunun cevabı aşağıdadır. Bu kelime genellikle Kitledi şeklinde yanlış yazılıyor. Doğru kullanımı Kilitledi şeklinde olmalıdır.
Argoda Hacılamak ne demek?
Argoda Hacılamak ne demek?
odunc alinan bir esyanin uzerine yatmak manasina argo deyis. bir eşyasını ödünç veren tanıdığınız eşyasını geri istediğinde "ehe hacca gitti olm o hacıladım ben onu" demek adetinden doğmuştur.zannımca tabii.
Kıza yanlamak ne demek?
80 doğumlular icin hoşlanılan kıza yazmak, 90 sonrası için hoşlanılan kıza yürümek manasındaki güncel durum. bazı yörelerde osurmak anlamında kullanılan bir deyim.
Facebook profil resmini nasıl kilitlerim?
FACEBOOK PROFİL KİLİTLEME NASIL YAPILIR?
- Adınızın altındaki (…) simgesine tıklayın.
- Profili Kilitle'ye tıklayın.
- Profilini Kilitle'ye tıklayın.
- Önceki sayfaya dönmek için Tamam'a tıklayın.
Kendi profilini kilitledi ne demek?
Kendi profilini kilitledi ne demek?
Facebook'a getirilecek profil kilitleme özelliği ile birlikte, kişilerin durumları ve fotoğrafları sadece arkadaşları tarafından görülebilecek. Böylece başka birisinin onun hakkında bilgi alması engellenecek.
Birine kitlemek ne demek?
istenmeyen beklenmeyen bi isi yapmak zorunda birakilmak.
Topluluk ne anlama geliyor?
Topluluk İsmi: Yapıca tekil, ancak anlam bakımından çoğul olan; aynı türe dahil birden çok varlığı anlatan isimlerdir. Teklerden oluşan topluluğu, çokluğu bildiren kelimelere denir.
Dızlamak ne anlama gelir?
Dızlamak ne anlama gelir?
argoda ; "dolandırmak, çarpmak". araklamak, çarpmak gibi bir anlamı olan sözcük. kelimenin kökeni kürtçedir çalmak anlamına gelir.
Hacılamış ne demek?
"hacılamak" başlığındaki entrylerin metinlerinde arama yapar. odunc alinan bir esyanin uzerine yatmak manasina argo deyis. bir eşyasını ödünç veren tanıdığınız eşyasını geri istediğinde "ehe hacca gitti olm o hacıladım ben onu" demek adetinden doğmuştur.zannımca tabii.
Arkadaşına yanlama ne demek?
Yanlamak Günümüzde 'hoşlanmak, yazmak, yazılmak, birisiyle gezmeye başlamak' şeklinde anlamlara gelebilir.
Yanlamak ne anlama gelir?
Yanlamak ne anlama gelir?
1. Bir yana eğilmek. 2. Yaslanmak: Adam saygısızca yanlayıp kaldı (Sâmiha Ayverdi).