- Web sitesi
- forumdaslar.com
- Tuttuğu Takım
-
Beşiktaş
- Meslek
- Webmaster
- @FORUMDASLAR
Kibris hukuk kac tl?
2021-2022 Ders yılı için, Öğrenim Ücretleri; Hukuk Fakültesi için; 35.000 TL, Diğer tüm bölümler için 32,000-TL olarak belirlenmiştir. 2.000 TL T.C. ve KKTC öğrencilerinin kayıt ücreti olarak belirlenmiş olup, her öğrencinin güz dönemi başında kayıt ücretini ödemesi gerekmektedir.
Kıbrıs ilim üniversitesi ne kadar?
Türkçe Öğretmenliği
Program | Eğitim Ücreti (KDV Hariç) | DÖNEMLİK Bahar Peşin
Türkçe Öğretmenliği (P İndirimli) | 12.000,00 TL | 7.612,50 TL
Türkçe Öğretmenliği (İlk 3 Tercih u) | 6.000,00 TL | 4.462,50 TL
Türkçe Öğretmenliği (0 Burslu) | – | 1.312,50 TL
Kıbrıs Hukuk Türkiye'de geçerli mi?
İlgili anlaşma uyarınca, Kuzey Kıbrıs Türk Cumhuriyeti hukukuna göre kurulmuş olan üniversitelere ÖSYM tarafından yerleştirilen ve yerleştikleri programda eğitimini tamamlayan T.C. vatandaşlarının ön lisans ve lisans diplomaları denklik işlemine tabi tutulmaksızın Türkiye Cumhuriyeti'nde geçerlidir.
Kıbrıs Üniversiteleri puansız alıyor mu?
Kıbrıs Üniversiteleri puansız alıyor mu?
KKTC Meslek Liselerinden mezun olan öğrencilere uygulanan Sınavsız Geçiş hakkı ile Üniversitenin belirlediği kontenjanlar çerçevesinde iki yıllık ön lisans programlarına öğrenci kabul edilmektedir. Bu programlara başvurular DAÜ Giriş Sınavı Sistemi ile kabul edilecektir.
Kıbrıs Tıp kaç puan?
Kıbrıs Tıp kaç puan?
Paket Program ücretleri için tıklayınız.
Program Adı | Puan Türü | Taban Puan
TIP FAKÜLTESİ
Tıp (Burslu) | SAY | 428,36847
Tıp (%25 İndirimli) | SAY | 402,24415
Tıp (Burslu) | SAY | 427,2748
Kıbrıs Tıp kaç yıl?
Eğitim süresi altı yıl olup, eğitim dili İngilizcedir.
Kıbrıs ilim Üniversitesi ücretli mi?
İlk ve Acil Yardım programının öğretim ücreti 24.000- TL, Uygulamalı Bilimler Meslek Yüksekokulu 19.500- TL, Havacılık Meslek Yüksekokulu öğretim ücreti 16.000- TL dir. Belirtilen öğretim ücretlerine, kayıt ücreti ve %5 KDV dahil değildir.
KKTC noter Türkiye'de geçerli mi?
Kıbrıs'ta yapılan bir vekaletnamenin Türkiye'de veya yurt dışında geçerli olabilmesi için noterliğimizi tercih etmeniz yeterlidir. Kıbrıs'ta konsolosluklardan yapılan noterlik işlemlerinin hepsi Noterlik büromüzda hazırlanarak yapılmakta olup dileyen müşterilerimize konsolosluk hizmetleri de verilmektedir.
Kıbrıs vakıf üniversitelerinde devam zorunluluğu var mı?
Kıbrıs vakıf üniversitelerinde devam zorunluluğu var mı?
YÖK, dönem ortasında karar değiştirerek, KKTC'de okuyan tüm öğrencilere yüzde 70 devam zorunluluğu getirdi. Karar, sosyal medya üzerinden, ara dönem yatay geçiş süresi tamamlandıktan ve taksitler ödendikten sonra öğrencilere bildirildi.
Kıbrıs'ta sınavsız okunur mu?
Kıbrıs'ta sınavsız okunur mu?