Son Konular

Kibariye Elimdeki Resmin Şarkısı

Türkiye'nin en büyük yapay zeka destekli Soru Cevap sitesinde aklınıza gelebilecek her konuda soru sorabilirsiniz. Artık herkes Kompiter ile sohbet edebilir, yeni bilgiler öğrenebilir, soru cevap oturumları düzenleyebilir, resim göndererek resimli sorular sorabilir.

haberci

Efsanevi Üye
Puan 38
Çözümler 0
Kibariye 2019 Elimdeki Resmin,
Kibariye Elimdeki Resmin Şarkı sozleri
Acıma ilac icin
Ara sor bir kere
Ciğerin yanıyordu
Biliyorum, senin de
Sabah olmak uzere
Gozumu hic kırpmadım
O resmine bakmaktan
Gecelerce bıkmadım
Ama yetmiyor yetmiyor
Bu hasret bitmiyor
Elimdeki resmin yerine
Kendin olsaydın,
Olsaydın da
Yine benim derdim olsaydın
Sabah olmak uzere
Gozumu hic kırpmadım
O resmine bakmaktan
Gecelerce bıkmadım
Ama yetmiyor yetmiyor
Bu hasret bitmiyoor
Elimdeki resmin yerine
Kendin olsaydın
Olsaydın daa
Yine benim derdim olsaydın

Kibariye'nin 2019 yılında seslendirdiği "Elimdeki Resmin" şarkısının sözleri oldukça duygusal bir içeriğe sahiptir. Şarkıda, bir aşk acısı ve özlem teması işlenmektedir. Şarkının sözlerinde geçen "Acıma ilacı için, ara sor bir kere, ciğerin yanıyordu, biliyorum senin de" dizelerinde, acının derinliği ve karşılıklı bir başkasına duyulan acıya vurgu yapılıyor.

Şarkının devamında ise, düşünce ve duyguların sabahın ilk ışıklarına kadar devam ettiğini ifade eden, "Sabah olmak üzere, gözümü hiç kırpmadım, o resmine bakmaktan, gecelerce bıkmadım" dizeleri duygusal bir özlemi ve hasreti ifade etmektedir.

"Elimdeki Resmin" şarkısında tekrar eden "Ama yetmiyor yetmiyor, bu hasret bitmiyor, elimdeki resmin yerine, kendin olsaydın" kısmı ise, şarkının ana temasını oluşturan özlem ve aşk acısıyla dolu duygulara vurgu yapmaktadır. Şarkının genelinde aşkın getirdiği acıların ve özlemin derinliği hissedilmektedir. Bu duygusal bağlamda, Kibariye'nin yorumu dinleyenleri duygusal olarak etkileyebilecek bir eser haline gelmiştir.

Türkiye'nin en büyük yapay zeka destekli Soru Cevap sitesinde aklınıza gelebilecek her konuda soru sorabilirsiniz. Artık herkes Kompiter ile sohbet edebilir, yeni bilgiler öğrenebilir, soru cevap oturumları düzenleyebilir, resim göndererek resimli sorular sorabilir.

Kibariye Surgunum Şarkısı

Doğuş - Başkası Haram

1. Konular

1. 1.284.229
  2. Mesajlar

1. 1.670.438
  3. Kullanıcılar

1. 33.198
  4. Son üye

Geri
Üst Alt