- Web sitesi
- forumdaslar.com
- Tuttuğu Takım
-
Beşiktaş
- Meslek
- Webmaster
- @FORUMDASLAR
Khan akademiyi kim kurdu?
Sal KhanKhan Academy / KurucusuSalman Amin Khan, akademik konuları, temel olarak matematik ve bilime dayalı, anlatan 6,500'den fazla videonun yayınlanmış olduğu ücretsiz çevrimiçi eğitim platformu Khan Academy'nin kurucusu olan Amerikalı eğitimci. Aynı zamanda Khan Academy'ye bağlı olan "tuğla ve harç" okulu Khan Lab School'un da kurucusudur. Vikipedi
Khan Academy Kids ücretsiz mi?
Khan Kids okul öncesi eğitim için 2-5 yaş grubundaki çocuklara ücretsiz ve eğlenceli bir eğitim programı sunuyor.
Khan Academy Üyelik ücretli mi?
Khan Academy Üyelik ücretli mi?
Khan Academy kar amacı gütmeyen bir kuruluştur ve içerikleri tüm dünyada tamamen ücretsizdir. Eğitimde fırsat eşitliğini güçlendirmek ve herkese eğitim ulaştırabilmek ilkesiyle kurulan Khan Academy her zaman ücretsiz kalacaktır.
Khan Academy nedir nasıl kullanılır?
Khan Academy, online dersler alabileceğiniz bir uygulamadır. Bununla birlikte bir öğretmen ekleyebilir, sınıf oluşturabilir, böylece uygulamada online bir sınıf kurabilirsiniz. Khan Academy uygulamasını kullanmak için öğrenci olmanız gerekmiyor elbette. Çünkü, uygulamada yalnızca lise düzeyinde konular yer almıyor.
Salman Khan ve Aamir Khan kardeş mi?
Hindistan sinemasının önde gelen bu iki isminin soyadı benzerlikleri ile fiziksel benzerlikleri bu sorunun sorulmasına neden oluyor. Oysa Aamir Khan ile Salman Khan'ın hiçbir akrabalıkları yoktur. Khan soyadı Hindistan ve Pakistan gibi ülkelerde çok yaygın olarak kullanılan bir soyadıdır.
Khan Academy e nasıl üye olunur?
Khan Academy e nasıl üye olunur?
Khan Academy Kids uygulamasını cihazınızda açın. Kaydol (Sign Up) tuşuna tıklayın. E-posta adresinizi girin ve Sonra (Next) tuşuna tıklayın.[email protected]adresinden bir doğrulama mesajı alacaksınız.
Khan Academy ne zaman kuruldu?
2008Khan Academy / Kuruluş
Aamir Khan hangi dine mensup?
2002 yılında boşanan Khan 2005 yılında Yönetmen Kiran Rao ile dünya evine girdi ve bu evliliğinden tüp bebek yolu ile Azad (oğlu) isimli çocuğu oldu. AAMİR KHAN MÜSLÜMAN MI? Aamir Khan, Müslüman bir ailede doğmuştur. Müslüman olduğu bilinen Aamir Khan 2012 yılında hacca gitmiştir.
Salman Khan hangi dine mensup?
Salman Khan hangi dine mensup?
Salman'ın babası Salim Khan Afgan kökenli bir Müslümandır. Annesi Salma Khan ise Hinduizm dinine mensuptur. Üvey annesi Helen de Hristiyandır. Salman böyle bir ailede büyüdüğü için bütün dinlere eşit derecede saygı duyuyor.