- Web sitesi
- forumdaslar.com
- Tuttuğu Takım
-
Beşiktaş
- Meslek
- Webmaster
- @FORUMDASLAR
Khaby lame kaç lira kazanıyor?
TikTok hesabında 81.8 milyondan fazla takipçisi bulunan 21 yaşındaki ünlü isim aynı zamanda müzik ve sinema sektörüne de adım attı. 2020 yılındaki verilere göre dünyanın en yüksek ücretli TikToker'ı olarak tarihe geçti. Bildirdiğine göre yıllık kazancı 5 milyon dolardı.
Khaby lame TikTok ta kaç takipçisi var?
Konuşmadan, iletişime geçmeden sosyal medyada, Tiktok'ta fenomen, 68 milyon takipçisi olan Khaby Lame, sessiz komedyen lakabı ile dünyada büyük ses getirdi. Sosyal medya uygulamalarından olan Tiktok'ta video çeken Khabane Lame, son zamanlarda gerek Türkiye'de gerek uluslararası alanda ismi oldukça duyulmaya başlandı.
Khabane lame nereli?
Ziguinchor, SenegalKhaby Lame / Doğum yeri
Khaby kaç yaşında?
Khaby kaç yaşında?
22 yaşında (9 Mart 2000)Khaby Lame / Yaş
TikTok ne kadar kazandım?
TikTok ne kadar kazandım?
TikTok'ta 1 jeton ortalama 0,096 TL karşılık gelir. Ancak satış işleminde bu oran 0,04 TL'ye düşer. Canlı yayın ardından biriken jetonların 0,04 TL ile çarpılması sonucunda bakiye sonucuna ulaşılabilir.
Khaby lame aslen nereli?
Lame 9 Mart 2000'de Senegal'de doğdu, bir yaşından beri bir toplu konut kompleksinde büyüdüğü İtalya'nın Chivasso kentine taşındı ve hâlâ burada yaşıyor. Futbol ve basketbol gibi atletizmle uğraştı; lisede alt düzey basketbol şampiyonalarında oynadı.
Khabane lame nerede yaşıyor?
21 yaşında olan Khabane Lame 9 Mart 2000'de Senegal'de doğdu. Bir yaşından beri bir toplu konut kompleksinde büyüdüğü İtalya'nın Chivasso kentine taşındı ve hâlâ burada yaşıyor.
Khaby lame nerede doğdu?
TikTok hediye ne kadar para veriyor?
TikTok hediye ne kadar para veriyor?
TikTok Jeton Fiyatları 2022 TikTok jeton, tiktok platformunda 1.000 adet takipçi sayısına ulaşmış, canlı yayın yapan kişilere hediye göndermek için gereken ve para benzeri işleve sahip özelliktir. 1 Jeton, 0.7 Kuruş'tur. 100 Jeton Fiyatı; 7 TL'dir. 500 Jeton Fiyatı; 35 TL'dir.