Modoratör
Efsanevi Üye
KET sınavı ne işe yarar?
Cambridge English Preliminary (PET), Avrupa'da birçok üniversite de giriş sınavı olarak kullanılmaktadır. PET Sınavı İngilizce'ye odaklanan ve İngilizce becerilerini Avrupa Dilleri Ortak Çerçevesi (CEFR) B1 seviyesine yükseltmek isteyen öğrenciler tarafından kullanılmaktadır.
Cambridge sınavına kimler girebilir?
Cambridge sınavına kimler girebilir?
Sınavlarımız için herhangi bir yaş sınırı bulunmamaktadır. Her yaştan aday sınavlarımıza katılabilir. Ancak, Cambridge English: Proficiency (CPE) sınavı, soyut fikirleri ve kavramları anlamada belirli derecede bir olgunluğa sahip adaylar için daha uygun olan bazı metinler ve ödevler içermektedir.
Ket seviyesi nedir?
Ket seviyesi nedir?
KET sınavı, yaklaşık 250 saat ders ya da pratik yapmış ve temel seviyede İngilizce konuşma, yazma ve anlama becerisine sahip adaylar içindir. Bu sınav, gelecekte iş ya da eğitiminiz için İngilizce dil becerileri geliştirme yolunda atacağınız ilk adım niteliğindedir.
Cambridge sınavı kaç yıl geçerli?
IELTS sınavının geçerlilik süresi 2 yıldır; ancak bazı üniversiteler 5 yıla kadar kabul etmektedir. Cambridge Üniversitesi sınavları dünyada en çok bilinen ve geçerli olan sınavlardır. Öğrenci bu kurslara katılmadan önce çok kapsamlı bir seviye tespit sınavına tabi tutulur.
Cambridge sınavları ne zaman 2021?
Cambridge sınavları ne zaman 2021?
CAMBRİDGE SINAV TARİHİ 22 MAYIS 2021 CUMARTESİ GÜNÜ YAPILACAKTIR.
CPE sınav ücreti ne kadar?
CPE sınav ücreti ne kadar?
CPE Sınav Ücreti
Sınav | Ücret | Geç Kayıt Ücreti
CPE Sınavı | 140 GBP | 30 GBP
Cambridge Sınavı 2021 ne zaman?
KET sınavına kimler girebilir?
KET sınavına kimler girebilir?
Bu sınava kimler girmeli? KET sınavı, yaklaşık 250 saat ders ya da pratik yapmış ve temel seviyede İngilizce konuşma, yazma ve anlama becerisine sahip adaylar içindir. Bu sınav, gelecekte iş ya da eğitiminiz için İngilizce dil becerileri geliştirme yolunda atacağınız ilk adım niteliğindedir.
Neden Cambridge Sınavları?
Neden Cambridge Sınavları?
Cambridge Sınavlarına Kimler Niçin Katılmaktadır? Cambridge Üniversitesi'nin yapmış olduğu sınavlar Dünya'da geçerliliği olan sınavlardır. Bu sertifikalardan birini alan öğrenci, dünyanın herhangi bir eğitim kurumunda veya mesleki alanlarda İngilizce seviyesini belgeleyebilmektedir.