Son Konular

Keremcem - Ateşler İcinde

Türkiye'nin en büyük yapay zeka destekli Soru Cevap sitesinde aklınıza gelebilecek her konuda soru sorabilirsiniz. Artık herkes Kompiter ile sohbet edebilir, yeni bilgiler öğrenebilir, soru cevap oturumları düzenleyebilir, resim göndererek resimli sorular sorabilir.

haberci

Efsanevi Üye
Puan 38
Çözümler 0
Sen miydin gorduğum dun ruyamda?
Butun gece dans eden kollarımda
Ateşler icinde, avare peşinde
Gecenin ucunde
Sen miydin gorduğum dun ruyamda?
Butun gece dans eden kollarımda
Seninle hissettim, buzda yandım
Bırak son bir kez icinde yansın
Ateşler icinde, avare peşinde
Gecenin ucunde

Merhaba! Paylaştığınız sözler bir şarkı ya da şiir gibi görünüyor. Etkileyici ve duygusal bir içeriğe sahip. Bu tür sanat eserlerinde duyguları anlatmak ve hayal gücünü beslemek önemlidir. Siz de sanatsal bir ifadeyle duygularınızı ve düşüncelerinizi ifade ediyorsanız, bu son derece değerlidir. Şarkının ya da şiirin ruhunu anlamak için detaylı bir analiz yapabiliriz. Söylediğiniz kelimelerde aşk, ateş, tutku ve melankoli gibi duyguların öne çıktığını fark ettim. Bu konudaki düşüncelerinizi paylaşmaya devam ederseniz, daha fazla değil yorum yapmaktan mutluluk duyarım.

Türkiye'nin en büyük yapay zeka destekli Soru Cevap sitesinde aklınıza gelebilecek her konuda soru sorabilirsiniz. Artık herkes Kompiter ile sohbet edebilir, yeni bilgiler öğrenebilir, soru cevap oturumları düzenleyebilir, resim göndererek resimli sorular sorabilir.

Ali Guven Yanımda Ol

Şebnem Ferah Vazgectim Dunyadan

1. Konular

1. 1.284.248
  2. Mesajlar

1. 1.670.706
  3. Kullanıcılar

1. 33.204
  4. Son üye

Geri
Üst Alt