Modoratör
Efsanevi Üye
Kerem Tibuk kim?
1 Temmuz 2013 tarihinde iş insanı Kerem Tibuk tarafından kurulmuş, 2018 yılında QNB Finansinvest CEO'su Özgür Güneri tarafından devralınmıştır….BtcTurk.
Kuruluş | 1 Temmuz 2013
Kilit kişiler | Özgür Güneri, Kerem Tibuk
Website | https://www.btcturk.com
BtcTurk Pro sahibi kim?
1 Temmuz 2013 tarihinde iş insanı Kerem Tibuk tarafından kurulan BtcTurk, 2018 yılında QNB Finansinvest CEO'su Özgür Güneri tarafından devralınmıştır.
Kuveyt Türk kim kurdu?
Kuveyt Türk kim kurdu?
Kuveyt Türk Katılım Bankası'nın sahibi Kuwait Finance House'dur. Bu oluşum, 1977 yılında Kuveyt'te kurulduğunda İslam kurallarına göre işleyen bir banka Kuveyt'te yoktu. Bu açıdan ilk İslam Bankası statüsü de Kuwait Finance House'a verilebilir. Kurucuları ise Kuveytli tüccarlar konsorsiyumudur.
BtcTurk resmi mi?
BtcTurk resmi mi?
İstanbul Ticaret Odası'na kayıtlı Eliptik Yazılım ve Ticaret A.Ş. tarafından yönetilen BtcTurk, Türkiye Cumhuriyeti Sanal Pazaryeri Hukuki standartlarına uygun olarak 100.000.000 Türk Lirası sermaye ile hizmet vermektedir.
Kerem Tibuk kimin oğlu?
Besim TibukKerem Tibuk / Ebeveynleri
BtcTurk Pro güvenli mi?
Türk kripto para borsaları arasında ilk olan ve bugüne kadar geliştirilmeye devam eden BtcTurk, bu yönüyle diğer kripto para borsalarına göre daha fazla avantaj sağlamaktadır. Kolay kullanıma sahip olması, altyapı bakımından diğer borsalara göre daha güvenilir olması, borsanın sunduğu en büyük avantajlarındandır.
Ahmet Albayrak Kuveyt Türk nereli?
Ahmet Albayrak Kuveyt Türk nereli?
Ahmet ALBAYRAK. Genel Müdür Yardımcısı, 1966 İstanbul doğumlu Ahmet Albayrak, 1988 yılında İstanbul Teknik Üniversitesi Endüstri Mühendisliği Bölümü'nden mezun oldu.
BtcTurk kapatılacak mı?
BtcTurk kapatılacak mı?
Bitcoin'e banka engeli SANAL para birimi olarak son dönemlerde adından sıkça söz ettiren Bitcoin, Türkiye'de banka engeliyle karşı karşıya kaldı. Bitcoin'in Türk Lirası ile alım-satım işlemi yapılabildiği Türkiye'deki tek nokta olan BTCTurk'ün banka hesapları kapatıldı.
Ozan Yurtsever kimdir?
Ozan Yurtseven, 2016 yılı itibariyle Türkiye'nin ilk kriptopara alım satım platformu olan BtcTurk'te ve BtcTrader'de CTO olarak görev yapmaktadır.
Bitexen ne kadar güvenli?
türkiye'nin kolay, güvenilir ve hızlı kripto para alım satım platformu. şu an için btc/try, xrp/try ve xlm/try tahtalarıyla hizmet veren borsayı api ve mobil uygulama gibi kanallardan da takip edebilir ve emirlerinizi yönetebilirsiniz. yeni kripto para alım satım borsası. teknolojisi iyi duruyor.