- Web sitesi
- forumdaslar.com
- Tuttuğu Takım
-
Beşiktaş
- Meslek
- Webmaster
- @FORUMDASLAR
Kerem Neden Harry Potter?
Maç sonu açıklamaya yapan futbolcu, "Ben Harry Potter'ı çok seviyorum. Filmlerini izledim, kitaplarını okudum. Bu gol sevincini düşünüyorduk. Bugüne kısmetmiş" açıklamasını yaptı.
Harry Potter Türkçesi ne?
"harry potter" teriminin diğer terimlerle kazandığı İngilizce Türkçe Sözlükte anlamları : 14 sonuç
Harry Potter e ne oldu?
1-) harry, ginny weasley'le evlendi. üç çocukları oldu; james sirius, albus severus ve lily luna. 2-) kingsley shacklebolt sihir bakanı oldu. 3-) hermione'yle ron evlendi ve iki çocukları oldu; hugo ve rose.
Ingilizce pour ne demek?
Ingilizce-Türkçe Çeviri dök(ül)mek, ak(ıt)mak, yağ(dır)mak. boşal(t)mak. bardaktan boşanırcasına yağmak. pouring rain: sel gibi yağmur.
Kerem Aktürkoğlu
Kerem aktürkoğlu Galatasaraylı mı?
Galatasaray 'a 24 Erzincanspor'dan transfer edilen Kerem Aktürkoğlu, sarı kırmızılı takımın vazgeçilmez isimleri arasına girdi. Gösterdiği performansla milli takıma kadar yükselen genç futbolcu, Galatasaray Dergisi'nin şubat sayısına konuştu.
Herry ne demek?
Fiil eziyet/işkence etmek, taciz/bizar etmek, rahat vermemek, canını sıkmak. He was harried by fear of losing his job. Fiil soymak, yağma/talan etmek, yakıp yıkmak, tahrip etmek, harabeye çevirmek.
Harry Potter ruh emici ne demek?
Ruh Emiciler, kötü ve korku veren yaratıklardır, bunun nedeni ise ruhlarının olmamasıdır. İnsanların mutlulukları ve umutlarıyla beslenirler. Eskiden Azkaban Hapishanesi'nin gardiyanlarıydılar fakat Voldemort'un dönüşünden kısa bir süre sonra ona katıldılar.
Kerem Aktürkoğlu bonservisi kimde?
BEKLENTİ EN AZ 20 MİLYON EUROBeşiktaş maçı öncesi bu sezon sarı-kırmızılı forma ile çıktığı 41 maçta 9 gol 9 asistlik performans ortaya koyan Kerem Aktürkoğlu için Galatasaray'ın en az 20 milyon euro bonservis geliri beklediği öne sürülürken, Lyon'un dışında Atletico Madrid'in de Kerem'i yakından takip ettiği …
Kerem Aktürkoğlu ne oldu?
Spor Toto Süper Lig'in 31. haftasında Galatasaray evinde Fatih Karagümrük ile oynadığı mücadelede sarı-kırmızılıların milli futbolcusu Kerem Aktürkoğlu sakatlandı. Müsabakanın 33. dakikasında sakatlığından dolayı kendini yere bırakan 23 yaşındaki futbolcu, daha sonra oyuna devam edemedi.
Galatasaray'ın yıldız futbolcusu Kerem Aktürkoğlu için talipler artıyor. İspanyol devi Atletico Madrid ve Fransız ekibi Lyon, 23 yaşındaki futbolcuyu Beşiktaş ve Barcelona maçlarına gözlemci göndererek yakından takip etmişti.