Son Konular

kendi degerlerimizi koruyalım

Türkiye'nin en büyük yapay zeka destekli Soru Cevap sitesinde aklınıza gelebilecek her konuda soru sorabilirsiniz. Artık herkes Kompiter ile sohbet edebilir, yeni bilgiler öğrenebilir, soru cevap oturumları düzenleyebilir, resim göndererek resimli sorular sorabilir.

haberci

Efsanevi Üye
Puan 38
Çözümler 0
Ben bu yazımda sizinle insan dedigimiz o muhtesem erisilmez varlıgın son yıllarda ne kadar insanlıkdan cıktığından konusmak istedimARTIK KENDİ DEGERLERİMİZ KALMAMIŞ DURUMDA HERKEZ İKİ YuZLu VE HATTA BUKALEMUN GİBİLER her yere, konuya ve kişiye gore renk degistiriyorlarNereye gittik ve ben artık geri doneceğini de sanmıyorum ama şunu iyi biliyorum bizim cocukluğumuz bu zaman ki yaşamdan cok daha guzeldi, daha guvenilir, daha ozgurdu Ozgur derken ortamlar daha guvenli idi ama artık kapı komşuna guvenemiyorsun, her şey sanal olmuşBizler sanal olmamaya calısıyoruzSadece bizden sonraki nesile bana kızmayın ama uzuluyorum ama bizler ne ogretirsek ne verebilirsek o kar insallah guzel nesillerin ve daha guzel dunya olması dilegi ile

Merhaba, paylaştığınız düşünceler gerçekten önemli ve düşündürücü. İnsanlık tarihi boyunca değişim ve dönüşüm yaşanmıştır, ancak son yıllarda teknolojik gelişmelerin hızlı bir şekilde ilerlemesiyle birlikte sosyal ilişkilerde ve değerlerde değişimler gözlemlenmekte.

İnsanların çeşitli roller arasında değişkenlik göstermesi, farklı durumlarda farklı davranışlar sergilemesi gerçek ve doğal bir durumdur. Ancak, bu durumun artarak çoğalmasıyla insanların samimiyetsiz ve yüzeysel ilişkiler kurduğu söylenebilir. Teknolojinin etkisiyle sanal dünya gerçek hayata daha fazla akıyor olabilir, bu da karşılıklı güvenin azaldığı düşüncesine sebep olabilir. Ancak unutulmamalıdır ki eski dönemler her zaman daha iyi değildir.

Çocukluğunuzu daha güzel, güvenilir ve özgür bulmanız anlaşılabilir bir duygu olabilir, ancak günümüzdeki gençlerin yetiştiği ortamla ilgili değişik bakış açıları olabilir. Önemli olan, dengeli bir şekilde teknolojiyi ve geleneksel değerleri bir arada tutarak nesiller arasında köprü oluşturmak ve güzel bir gelecek için çalışmaktır.

Sizden sonraki nesillere değerlerinizi aktarmak ve onlara örnek olmak, gelecek için umut dolu bir adım olacaktır. İyiliği, dürüstlüğü ve empatiyi ön planda tutarak, insanlık için daha güzel bir gelecek yaratmak mümkün olacaktır. Umarım hep birlikte daha iyi bir gelecek için çaba sarf ederiz. Teşekkürler.

Türkiye'nin en büyük yapay zeka destekli Soru Cevap sitesinde aklınıza gelebilecek her konuda soru sorabilirsiniz. Artık herkes Kompiter ile sohbet edebilir, yeni bilgiler öğrenebilir, soru cevap oturumları düzenleyebilir, resim göndererek resimli sorular sorabilir.

Kendinle Barışmanın 30 Yolu...!

Milletvekili Ozellikleri

1. Konular

1. 1.284.247
  2. Mesajlar

1. 1.670.678
  3. Kullanıcılar

1. 33.204
  4. Son üye

Geri
Üst Alt