Modoratör
Efsanevi Üye
Kedimi mutlu etmek için ne yapmalıyım?
Kedinizin kumunu daha sık değiştirmek, mama ve su kaplarını daha sık temizlemek, oyuncaklarını temiz tutmak kedinizi mutlu etmek için edinmeniz gereken alışkanlıklardan. Eskiyenlerini ise yenisiyle değiştirmek şart.
Kedimi kendime nasıl bağlarım?
Yavru kedinizi eve ilk getirdiğinizde, evde mümkün olduğunca sessizliğin hakim olmasını sağlayın ve biraz ürkek davranırsa şaşırmayın. Yavru kedinize odasını gösterin ve kendi başına keşfetmesine müsaade edin. Kapıyı hafif aralık bırakın ki, yavru kediniz canı istediğinde girip çıkabilsin.
Kediler neden güvenmez?
Kediler neden güvenmez?
Kediniz eğer gerçekten de güven duygusunu yitirmeye başladıysa ve hatta yitirmişse size ve çevresindekilere karşı oldukça saldırgan bir tutum sergileyebilir. Bu durumun en büyük nedeni ise kedinin etrafında gördüğü her şeyi bir tehdit unsuru olarak algılamasıdır.
Kedim bana güveniyor mu?
Kedim bana güveniyor mu?
Kediniz size güveniyorsa mutlaka yanınıza gelecektir. Bu da kedi yanımıza nasıl gelir sorusunun en net cevabıdır. Size güveniyorsa kediniz mutlaka yanınıza gelir. Kediler sahipleri ile yakın olmak, onlarla birlikte uyumak isterlerse bu güven duygusunun varlığını gösterir.
Bir kediyi en çok ne mutlu eder?
Her kedi her zaman kaşınmak ya da sevilmekten, kucakta tutulmaktan hoşlanmayabilir. İçgüdüsel olarak bazı davranışlar sergilemelerine izin verin. Zaman zaman sizden uzaklaşıp yüksek yerlerden etrafa bakmaları onlar için ayrı bir mutluluk kaynağı olabilir.
Kedilerin en çok sevdiği yemek nedir?
Kedilerin Çokça Tükettiği Ve Sevdikleri Tahıllar Vitamin, lif ve demir bakımından zengin olan tahıllar kedilerimiz için besleyicidir. Tatlı patates, mısır ve yulaf yiyebilirler. Kedilerimiz tarafından en çok sevilip tüketilen tahıllar arasında mısır bulunmaktadır. Ve pek çok kedi mamasının içinde tahıl bulunmaktadır.
Kediler hangi oyuncakları severler?
Kediler hangi oyuncakları severler?
Kedilerin Sevdiği Garip Oyuncaklar
- Kağıt Top. Evet, tam olarak doğru duydunuz.
- Kedi Tünelleri. Saklanmayı çok sevdiklerini biliyoruz.
- Kedi Oltaları Kedi oltaları en çok tercih edilen kedi oyuncakları arasında yer alır.
- Karton Kutu.
- Lazer Oyuncaklar.
- İp – Yumak.
- Hacıyatmaz Kedi Oyuncakları